Out of this World.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men känner att jag måste få ur mig lite saker. Den här dagen har inte varit den bästa precis, inte ens i närheten.
Allt började igårkväll. Jag var ute med Sarah, Emma och Liah. Vi hade en bra kväll. Jag hade en bra kväll, men senare under kvällen kom nånting över mig. Jag vet inte vad det var, jag kände mig bara vilsen och ledsen helt plötsligt. Kändes som om allt kom på en gång, inget kändes bra. Men jag försökte att inte visa nåt, jag fortsatte kvällen ganska lungt. Imorse fick jag ett sms av Sarah där hon frågade om jag fortfarande ville med på bio idag. Jag ville först, men sen bara vände det. Jag vill inte göra nåt idag, bara sitta på mitt rum. Tänka på mitt liv och varför jag helt plötsligt mår dåligt? Jag brukar inte vara personen som blir deppig bara sådär över ingenting. Men nu. Det känns som en stor sten bara föll ner på mig och allt börjar värka och göra ont inom mig.  

Nu har jag iaf pratat med mamma och mår faktiskt bättre. Hon fick mig till och med att känns mig fin, och det är inte ofta jag känner mig fin. Jag brukar inte tycka att det är lätt att prata med mamma, men nu kändes det faktiskt bra, riktigt bra.

Jag vet att hon har rätt, att min mamma har rätt. Jag har dåligt självförtroende, och egentligen är den enda anledningen till det pga att jag är överviktig. Egentligen, varför ha dåligt självförtroende för det? Jag är precis som alla andra människor, precis som alla andra. Alla har vi våra brister och fel, men det gör oss bara mänskliga. Även tjejen eller killen som är snyggast i skolan och alla ser upp till har brister och fel, även dom gömmer nåt som dom inte att omvärlden ska veta/se om dom för att det gör dom till "freaks". Det dom inte förstår att dom är freaks när dom leker perfekt och trycker ner andra.
Så trots att jag är överviktig, skulle inte jag kunna lära mig att dansa om jag skulle vilja det? Eller ta sånglektioner för att träna upp min sångröst och kanske spela in låtar, eller? Har jag fel? Jag menar, varför ska min vikt stoppa mig eller varför ska någons vikt stoppa en från att uppfylla sina drömmar? Jag menar, kolla på Nikki Blonsky (tror att hon heter så) som spelar Tracy i Hairspray. Hon är inte smal, men hon har kommit långt och hon är riktigt duktig. Dessutom är hon otroligt fin trots lite hull här och där. Och hon verkar vara en underbar person.

Jag har bestämt mig. Jag är i ett nytt land, med nya underbara personer omkring mig. Jag ska leva livet och träna upp mitt eget självförtroende. Jag ska även börja min gång mot viktminskningen, en början för att sen lättare klara av att gå med i Xtravaganza när jag flyttar hem till Sverige.
Det är nåt jag verkligen ska göra iaf, gå med i Xtravaganza. Det har jag verkligen bestämt mig för. Det verkar vara ett jättebra viktcenter och några jag känner har det gått jättebra för.

Nu ska jag lyssna vidare på Jonas Brothers-låtarna jag har fastnat för och ta det lungt. Och ja, jag skrev Jonas Brothers. De har faktiskt en del bra låtar och för mig spelar det ingen roll vilken artist/band jag lyssnar på, bara låten är bra. Jag lyssnar inte på någon speceill genre. Jag kan lika gärna lyssna på Darin och Jonas Brothers som jag lyssnar på Three Days Grace och Metallica. Låten spelar roll, inte genre eller artist/band. (undantag Robbie Williams, för han hatar jag som person. Fast Angel går att lyssna på)

Judge me, i don't care. Det är mitt liv, inte ditt. Så gör vi, du bryr dig om ditt liv och vilken musik du lyssnar på eller om du går efter utseende när du lär känna någon så bryr jag mig om mitt.

Out of this World /Sandra

"Emma-den-bästa-vännen-i-hela-Lux"
Min kära vän Emma. Haha, snyggo ;)Barnen.

Emma och Leo; mina söta aupairbarn!
Emma; en vårdag i sandlådan :)
Leo; samma soliga vårdag :)

Lyssnar..

.. på färjestad och äter jordgubbar. Eller ja, jag åt jordgubbar, dom är redan slut. Haha. Jag fick dom av S när hon kom hem, snällt :)
Så nu är det färjestadmatchen som gäller de nästa timmarna, fast på radion tycker jag bara att jag hör hejarklacken så jag hänger inte med hela tiden för jag blir mer koncentrerad på dom, haha.
Nu har de spelat 10 min iaf och än är det inget mål, så mkt har jag hängt med. Och dom har chanser tycker jag att jag hör men inget som går in just nu.
Fan, nu blev det ju nästan mål!

Nej, nu kan jag inte skriva mer om det. Då kommer det aldrig ta slut på det här inlägget. Och heja mig, jag skriver ett inlägg bara 3 dagar efter det gamla OCH jag har gått ner 1kg redan!! När jag såg det förut så blev jag glad, det är inte mkt, men jag började i måndags så jag är jättenöjd att det går åt rätt håll. Och det får mig att vilja så mkt mer!

Det var nåt mer jag tänkte jag skulle skriva också ju.. Hm?

Just det, familjen jag bor i har skaffat städerska nu också. Så imorrn kommer hon för första gången och jag slipper damma och dammsuga mitt eget rum!!! YAY! Det är en dröm jag alltid har haft ^^ hahaha.


Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska lyssna vidare på hockeyn och njuta av mitt vatten.

CiaoCiao

When you look me in the eyes.

Ett tag sen jag skrev här, typ 3-4 veckor sen. Men vem orkar skriva fem inlägg om dagen? :P Jaja, nu har jag tråkigt och absolut ingenting att göra så jag tänkte slänga iväg ett inlägg iaf. Meningen att jag skulle städa och tvätta idag men jag orkar inte, jag är så jävla seg. Det blir därför datorn hela dagen istället, orkar inte ens äta nåt. Jag har bestämt mig för att imorgon ska jag börja med pulver igen. Denna gången ska jag fanimej lära mig att äta rätt när jag går över till normalt igen. Jag ska träna varje dag efter att jag slutat jobba. Och med träna menar jag inte slita ut mig det första jag gör. Jag ska sakta börja med enkla saker som att verkligen gå ut och gå en halvtimme eller en timme om dagen, och sen öka allt eftersom jag orkar mer. Nu strävar det inte ens emot att jag ska ut och gå, för nu är det vår här nere i Lux. Sol nästan varje dag, jättehärligt! Jag har även bestämt mig för att: Om jag inte har gått ner nånting innan jag flyttar hem till Sverige igen, då ska jag gå med i Xtravaganza. Då ska det fan hända nåt. Nu är jag trött på mig själv. Jag ser kort på mig själv, FY I HELVETE så fet jag är. Nu är det verkligen dags att göra nåt! Vad har hänt hos mig på sistone då? Jag har faktiskt vart i Sverige och hälsat på och firat min 20års dag :) Det är en av det bästa helgerna jag har haft på länge måste jag säga. Himla roligt och skönt att träffa precis alla igen, och den goda maten. WOW, det var grejer det! :D Det hemska var när jag skulle åka tillbaka till Lux, jag missa planet. Jag missa incheckningen med 9 minuter!!! 9 jävla minuter! Jaja, vad kan man göra? Jag fick tag på min moster iaf så jag sov hos henne i gbg under natten och tog flyget dagen efter istället. Nu är jag iaf tillbaka i Lux och har haft en mysig helg med Scrubs, godis med Emma. En väldigt rolig tid på Snack Ankara också ;D haha. Två stycken på snack ankara, minst iaf, pratar svenska. Det var lite småroligt faktiskt. Esmeralda var där också, eller hur Emma? ;) Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Det här är fruktansvärt jobbigt. Varför skaffa jag blogg egentligen? haha. Igen som läser ändå ^^ CiaoCiao

RSS 2.0