Helg.

Ännu en vecka har gått, jesus. Tiden går verkligen fort.
Jag har slutat för dagen, för veckan, och ska nu snart hoppa in i duschen. Jag ska in till stan och möta upp Sandra och Johana. Två isländska tjejer som bor när mig :)

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men sånt brukar ju alltid lösa sig. Men det ska bli intressant, en helkväll med enbart engelska. Haha. Lycka till mig!   Bra träning i alla fall!

Tyvärr, jag har verkligen inget intressant att skriva. Så ointressant är min vardag just nu, just so you know.
Men kanske finns nåt att skriva imorrn, vem vet.

CiaoCiao Världen.

Sommar :)

Ytterliggare en varm och härlig dag i Lux idag. Redan nu är den 19 grader i skuggan och inte ett moln på himlen, det kallar jag en väldigt bra "vår"dag. Eller sommar? Hm..

Pratade med min mor igår och hon har skickat nya papper angående visumet. Det verkar som saker har ändrats och ska nu bara göras på internet. I så fall är det ju tur att jag inte har fyllt i dom andra än då :)
Jag bokade även buss och tåg för att komma hem sista veckan i maj. Kommer tyvärr inte få se mycket av min mamma den veckan eftersom att hon ska på någon dum utbildning i Göteborg.
Eftersom att jag landar i Göteborg och ska sova en natt hos Emma, frågade jag om inte mamma kunde åka ner till Gbg lite tidigare så kunde vi i alla fall äta mat tillsammans. Får lite kvalitetstid med henne, det känns bra!

Jag kommer alltså hem till Kil den 23:e maj och lämnar lilla värmland den 29:e. Dock ska jag, den 24:e, till ambassaden så det blir inte mycket sömn mellan 23-24. Det fixar sig nog ändå, haha. Jag kommer somna i bilen påväg till Stockholm. Jag älskar att sova i bilen, det är bland det skönaste som finns! Haha, jag vet att jag är konstig.

Pengarna jag har måste nu därför sparas till min vecka hemma i Sverige. Det enda jag får lov att köpa nu är ett par nya ballerinaskor för jag har bara vinterskor :S Och här är det INTE vinter längre!

Nu ska jag hoppa iväg till skolan och plocka upp Leo och sen tillbaka hem för att äta lite mos och hamburgare :)

CiaoCiao

Ny vecka.

Ja, nu är det ny vecka vilket betyder jobb igen. Dock är det rätt skönt att komma tillbaks till vardagen, dessutom fortsätter det ju vara fint väder och då kan man vara ute hela tiden. Härligt.
Idag har alltså bestått av matlagning, hämtning av barn och ett par, tre timmar i parken. Grymt skönt :)

Gissa vad vi åt till middag? JULSKINKA! Haha, inte många som äter julskinka i april. Dansk julskinka var det också. Jag tycker i vanliga fall inte om julskinka, men den danska sorten smaka nästan kassler så den var faktiskt okej att äta.

19.15 var det meningen att jag skulle möta Cindy i stan. 19.07 kollar jag på klockan, av en slump, och kommer på att det var nåt jag skulle göra. JUST DET, jag skulle ju åka med bussen som gick 18.59. Shit. Fick springa ut till nästa buss och skicka iväg ett sms om att jag kommer en kvart senare. Tur att bussarna går såpass tätt ändå.
Vi gick till insomnia för att planera sverigefesten som kommer hållas den 28 maj :)

Efter det gick vi en sväng runt på marknaden, där vi också stötte på Angelica och Johanna. Gick runt en stund innan det var dags att gå mot bussen. Mysig kväll!

Nu är det dags för sängen, imorgon blir det mera lek och mys i parken om vädret tillåter.

Bonne Nuit!

Beundrare.

Ny dag och nya tag. Dock har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag, i alla fall inte under dagen. Jag har ju inte pengar att köpa skor i alla fall, för jag måste ha alla mina pengar nu till allt som har med usa att göra. Det är prio ett!

Ikväll ska jag i alla fall åka till Bettembourg och sova hos Cindy igen. Blir en till myskväll med film :)
Jag har tydligen fått en liten beundrare i det huset också. Deras 4åring hade frågat efter mig imorse när han vaknade. Aaw, cute. Måste bara säga att dom två ungarna är nog bland dom sötaste ungarna, bortsett från "mina egna". Leo och Emma kommer alltid vara dom sötaste, men Cindys är riktigt söta dom med. Hihi.

Hm, nu är det bara dagen jag ska hitta på nåt att göra. Ska i alla fall börja med att bädda rent i sängen och sedan duscha.
Hjälp, jag behöver förslag på vad jag kan göra, ensam, en dag som denna. (Underbart väder idag också^^)

CiaoCiao



Cindy och Noam matar fiskarna


Ja, den bjuder jag på. Konstigt nog. Hemsk, men jag vann ;)


Cindy, den valken. Hon butta ner mig och tog över vinnarplatsen :(


Noam åker på den konstiga gungan, håller i sig vill jag lova att han gör.
(Det var den här jag hängde kvar i men sedan släppte taget när jag hänger med huvudet först mot marken. Bra?)

Ledig dag.

Nu är jag hemma. Har spenderat gårdagen och dagen hemma hos Cindy i Bettembourg. Myys!
Vi hade filmkväll igår med popcorn, och vi såg "The princess and the frog". Riktigt bra. Jag älskar den tjocka jägaren. "Höhö"

Dagen har vi spenderat mest med den lille som Cindy tar hand om. Himla mysig den lillkillen. På kvällen när vi gick in till kinaresturangen ville han följa med oss, för att åka sparkcykel. När Cindy går in för att beställa take away, vill han sitta i mitt knä och räkna på mina fingrar. Vi räknade till 10 på både franska och engelska. Tillslut sa jag "Very good" och la ner mina händer i mitt knä. Han tar då tag i mina händer, drar upp dom och börjar räkna igen. Jag fick tydligen INTE sluta. Haha. Sköning.
Under dagen gjorde däremot storkillen en vurpa i trappen och åker hela vägen ner. Han slog sig rejält och började blöda näsblod, eller det snarare forsade ut. Stackarn, men han klarade sig i alla fall. Tur det!

Just det! Mellan 16-18 var vi i lekparken med lillkillen och lekte. Jag bestämmer mig för att snurra med honom på en sån där konstig gunga. I alla fall, efter ett tag lyckas jag få Cindy att gunga med mig också. Däremot har vi lite svårt att gå av, eftersom att det är ganska långt ner till marken och ingen av oss är speciellt långa. Jag försöker i alla fall kliva av först, men det slutar med att jag blir hängandes upp och ner på den där gungan. För att jag inte ska slå huvudet i marken ber jag Cindy att inte kliva av. Vad tror ni då jag gör? Jo, jag släpper själv taget. Hur tänkte jag där? Kan ju säga att det gjorde ont i huvudet då!
Haha, klantigare och osmartare på denna gjord än mig får du fan leta efter alltså.

Lite roligt hade jag i alla fall. Fick ju leka av mig, haha.

Nu sitter jag i alla fall hemma i mitt rum och ska strax sova. Är ju ledig imorgon med och då bär det av mot Bettembourg igen. Dock först på kvällen. Jag har alltså inga planer på dagen, eftersom att jag redan har fixat visumfoto nu också. Ska hämta dom på lördagmorgon :)

Bilder får komma en annan dag. Orkar inte lägga in dom på datorn just nu.

Har förresten pratat med mamman i familjen från New Jersey angående bilder och namn i bloggen. Dom är helt okej med namn men INTE bilder. Därför när jag kommer till Usa kommer ni inte få se bilder på varken barnen, huset eller bilen. Tyvärr :/ Men område också så kommer ändå komma bilder på. Men jag måste absolut respektera familjens beslut på den punkten, helt upp till dom. Bara så att ni vet.


Nu ska jag snart hoppa i säng, nattinatti på er.

CiaoCiao

Break.

Nu har jag lite break såhär efter lunchen. Härligt. Emma sover och Leo är i skolan. Det enda som måste fixas under den närmaste 1,5 timmen är diskmaskinen och skrua golvet, sen är hela lägenheten fit for fight. (Dom brukar ha brottningsmatcher här på kvällarna)

Ikväller ska jag åka till Bettembourg för en filmkväll med Cindy. Skulle egentligen ha följt med Angelica och co på bio, men jag har redan sett den bion en gång och har tyvärr inte så mycket pengar för att slösa på att se den en gång till. Speciellt inte när jag måste ha pengarna till viktigare saker som allt tillhörande USA-resan.
Då blir det istället en lugn myskväll hos Cindy med filmtittande och valkpratande ;) Kommer även sova där då jag är ledig imorgon och på fredag. Wiie :)

Ska också fixa visumfoto imorgon tror jag, wish me luck!

Och Lollo: Jag har fått rätt papper. Jag fick ett mail med DS 160 så.. Eller är det nåt mer som ändrats? :O


CiaoCiao

B O U N C E

Nu ska jag B O U N C E :ar jag iväg till skolan, i det härliga vädret, för att hämta upp Leo!

Hörde att ni har snö där hemma. HAHAHAHAHAHA, det har inte vi här i Lux för vi har det ju lite Lyxigare ;D

Underbart väder igen.

Lika härligt väder idag! Har vart ute med barnen i lekparken hela eftermiddagen igen, himla skönt måste jag säga. Dock har det varit mycket vindar hit och dit, men med denna värmen gör det inte ett dugg!

Vid lunchen kom mina visumpapper som mamma skickat - Tack mamma!
Jag ska nu läsa igenom dom och måste verkligen vara noga så att jag inte gör några fel. Det är inte acceptabelt att göra fel!
Jag ringde även till CC och gick igen lite saker, även Erika-försäkringen beställdes och ett nytt papper för internationella körkort kommer hem.

Vid lunchtid fick jag även hämta båda barnen idag för Pedro skulle till banken och fixa något. Först bar det av till dagis för upphämtning av Emma och sen gick vi vidare till skolan för att hämta Leo som hade extralektion i Luxemburska idag.
Efter det tillbaka hem för lite mat, fiskbullar och potatis vart det idag. Mumma!

Nu ska jag fundera ut om jag ska till Bettembourg en sväng eller inte. Detta var en svår fråga. Hm..

CiaoCiao

Underbart.

Vilket underbart väder!

Har vart ute i stort sett hela eftermiddagen med barnen och deras morföräldrar. Ätit fruktsallad och druckit kaffe medans barnen har lekt i parken. Härligt. Det är såhär det ska vara. Tyvärr står det att det ska bli molnigt imorgon. Hoppas det inte stämmer, för imorgon har vi mer tid att vara ute på. Jag vill sitta ute i parken igen!

Fick även ett sms av grannen tidigare idag, hon hade hittat plånboken. Hon ska nu ta ut pengar till mig och komma hit med dom. Förhoppningsvis imorgon så jag får kontanter till fotografen på torsdag eller fredag. Vore inte fel det!

Ikväll, vad ska jag hitta på? Jag vet inte det jag. Vore skönt att åka in till stan och gå runt lite. Eller kanske bara gå runt här i Cents, vore inte fel det heller. Vi får se vart jag hamnar. Vore kul med lite sällskap :)


Just ja, imorgon måste jag ringa till CC. Jag måste beställa Erika-försäkringen och ett nytt internationellt körkorts-papper. (Om jag ändå skulle komma ihåg det)



Soligt.

Emma sover och Leo är i skolan. Själv ska jag sätta mig på altanen och njuta av solen efter att jag skrivit klart detta blogginlägget.
Runt tretiden kommer barnens mormor och morfar hit och då ska vi gå mot Leos skola och hämta upp honom. Jag ska gör iordning lite fruktsallad, saft och kaffe till oss, så ska vi gå till parken och ha lite picknick och barnen kan leka :)

För här i Luxemburg är det sol och värme i massor! Runt 19 grader i skuggan idag med och inte ett enda moln på himlen. Äntligen är sommarn här!

Nej, nu ska jag inte sitta här mer. Back to the sun!

CiaoCiao

Lång natt.

Riktigt fint vädet ute, och vad gör jag? Jo, jag sitter inne. Dock vaknade jag precis för jag kom hem vid halv 5 imorse. Jag satt nämligen barnvakt hos grannen och hon kom inte hem förrens vid 4.15 tiden. Full som en gris var hos, haha. Sen hade hon tappat sin plånbok, det var mindre kul. Jag skulle höra av mig idag angående pengarna. Vi får väl se hur det går med det när hon inte har någon plånbok.

Imorgon eller på tisdag kommer visumpapprena hit till Lux och jag ska genast börja fylla i dom och fixa allt som står ska fixas innan jag ska åka till ambassaden.
Ska i alla fall fixa kort på torsdag eller fredag, så mycket har jag planerat.




Hit flyttar jag den 30 juli :)

Ledighet kommer.

Nu har jag slutat och ska snart in till stan för att äta lite mat med Angelica. Såklart ska vi äta på Chi-Chi's, hoppas det finns någon god sallad eller nåt nyttigare i alla fall. Jag ska inte gå upp mina 3,5 kilo!

Imorse städade jag hela lägenheten, det var välbehövligt kan jag säga. Eftersom att jag har haft barnen hela dagarna i två veckor har jag inte städat varje fredag. Det har heller inte Sofia eller Pedro, därför såg det ut som ett bombnedslag här. Nu är det däremot fint och fräsht, så nu behöver inte Sofias mamma och pappa bli äcklade när dom kommer hit. Eller ja, dom är redan här så.. dom blev inte äcklade. Eller? Jag vet inte längre vad jag babblar om. Förvånad? Inte jag heller!

Sofias föräldrar ska stanna här i Lux minst en vecka, därför har Sofia tagit ledigt nu på torsdag och fredag. Detta innebär att jag också är ledig, yay!
Vad ska jag då hitta på? Det är ju ingen annan som är ledig :/ Ja, nåt finns det allt att göra. Lita på det!
Kanske skulle försöka göra en lista. Hm..

* Ta visum och internationellt körkorts kort. (Hängde ni med? Haha)
* Sy mina jeansshorts.
* Kolla efter ballerinaskor.
* Mycket promenader.
* En tur till IKEA?
* Fylla i alla papper till ambassaden (som jag hoppas har kommit från Sverige)

Fick ihop lite att göra i alla fall. Hade dock vart roligare med sällskap till typ IKEA eller när jag ska på ballerinajakt. Jag får attsikens klara mig själv! Haha.

Man får inte buttas, du vet det va?

Inte ett moln..

..så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn, på hela dan'. Eller?

Jo, det har faktiskt vart moln idag och kanske tre droppar regn. Större delen av dagen har i alla fall varit solig och fin. Härligt det!

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet. Schemat såg i alla fall ut som vanligt, vilket betyder att det är strykdag idag. Jag brukar stryka den timmen som Emma sover, på eftermiddagen. Samma sak skulle jag göra idag. Ända tills den där ..... strykjärnet vägra fungera som den ska! Den ville inte stryka, den bara fastna och allt vatten rann ut. Då sket jag i det, och hoppas på att Sofia skaffar en ny tills nästa vecka.

Runt 4-tiden gick jag och Emma för att hämta Leo. Efter det gick vi till den lilla lekparken som ligger precis bredvid hans skola, det var uppskattat kan jag säga. Runt 5, halv 6-tiden gick vi för att möta Angelica efter vägen. Hon var vilse i cents, hihi. Vi mötte upp henne, gick en sväng till affären och sedan hem till oss. Angelica fick se mitt stökiga rum(som jag ska städa på fredag) och hon fick även hälsa på min värdpappa. Gissa vad hon tycker om honom?

Jag gjorde i ordning barnen innan dom skulle äta och sen fick jag åka med Angelica in till stan. En sväng inne i stan och sen en sväng till Auchan. Efter det blev det bråttom in till stan igen för att möta upp ett gäng tjejer. Vi skulle fika på italiano och välkomna den nya tjejen, Frida. Vi satt där från 8 till ca halv 11, tror att personalen blev lite trötta på oss att vi aldrig gick. Haha.
Mys med lite fika på onsdagkvällen med ett gäng svenska tjejer, det är aldrig fel.

Nu ska jag dock snart sova. Imorrn blir det upp lite tidigare än idag för att åka med den isländska tjejen till stan och ta en kaffe :)

Bonne Nuit.

Check it out.

Have you ever seen Scary Movie 2? Do you have a bad sense of humor and think these kind of movies are funny?

Check this out:



It's the funniest scen in history! I can't stop laughing. It kills me, every time I see it. What is wrong with me? :D


The end..

..of the day, atleast.

Now, I have a headake and I would like some coffee. I would like to go to town with someone and buy a capuccino(spell?). I hope my mummy is proud of me now when I'm growing up, finally, and drinking the damn coffee. Haha ^^

Honestly, I don't know why I'm writing in english. I just felt like it, but probably only for this time :P

I can't wait until I'm in the USA. It's going to be so nice, and I've already talked to a few girls that are leaving the same date as me, and a few girls that are going to live near me in New Jersey. I really looking forward to this. :)

The family also sound great. I've only talked to the mum, but still, she is so nice. And the kids are adorable, very cute. I think that the best thing is that the girls are the same age as the kids I'm taking care of right now, here in Luxembourg. So, I'm really going to know how everything goes and.. yeah, I'm going to be use to this age, so.

I'm dying to know how the family are in real life. I really hope that they're as nice as they sounds, and I really hope that the girls are going to like me from the begining. I would also like to see pictures of the room that I'm going to have, but at the same time I'm not going to have that room for long since the family, now, only live in a rental house. They're living there because they haven't yet found the perfect house for them yet. Haha. The mum sounded so funny when she told me that. Cute!


Should I keep writing in english or should I go back to swedish?

Bye for now :)

Nyss hemkommen..

.. från en minipromenad. Haha. Jag ska egentligen inte gå och hämta Emma förrens runt 12.10 idag. Det glömde jag helt bort, så jag tänkte det vanliga schemat. Det schemat innebär att jag hämtar upp Leo 11.30. Därför var jag påväg att gå mot skolan, men halvvägs dit kommer jag på mig själv. Det var bara att vända tillbaka hem och vänta in att klockan blir lite mer. Fick en extra liten promenad i alla fall. Dock ska jag ta en långpromenad ikväll.

Idag ska jag göra lite blodpudding till lunch, mumma! Säkert inte många som håller med mig men.. Haha. Den går snart ut i datum, så det är en litet måste att göra den nu, OCH det är svenskt :) Svensk mat = God!

Förresten, mamma. Gissa vad jag har börjat dricka? KAFFE! Är du inte stolt över mig nu? Hihi. (Med bara mjölk faktiskt)

Nej, nu ska jag kila ner till dagiset och hämta upp sötnöten!

Hörs kanske ikväll.
CiaoCiao

Dålig dag.

Idag har vart en mindre bra dag. Jag vet inte varför, men inget har gått vägen.
Det började med att jag skulle kliva upp imorse, och som dom flesta vet så har jag loftsäng i mitt au pair-rum. När jag skulle klättra ner höll jag på att tappa taget och ramla baklänges, men halkade bara ner ett steg som tur var. Efter det skulle jag duscha. När jag kommer till duschen ser jag att dusch handtaget har gått sönder. Hoppas den blir lagad tills imorrn. När jag skulle hämta Leo vid halv tolv-tiden, snubblar jag ut i vägen framför en bil, och här i Lux kör alla som idioter så det är ett under att jag lever.

När vi ska hämta Leo på eftermiddagen vägrar Emma sluta gråta, och jag har ingen aning om varför. Hon bara grät, stod rakt upp och ner och grät utan dess like. Försökte prata med henne, gav henne allt jag kunde tänka mig att hon ville ha, men ikke. Tillslut tystna hon när hon fick en kaka, med SYLT. Viktigt, ingen annan kaka gick bra. Jädra skitunge :P

Sen trodde jag äntligen att dagen inte kunde bli sämre. FEL. Då tappar jag en mugg som går i miljoner bitar. Varför?

Jaja, nu har jag i alla fall slutat för dagen och hoppas att inget mer händer. Ska nog stänga in mig på rummet och bara sitta. Wish me luck!

CiaoCiao


Dear John.

Idag är det söndag, och det innebär att det inte finns mycket att göra i lilla Lux. Därför blev det, som vanligt, bio denna dagen med Angelica :)

Vi såg på Dear John och den var grymt bra. Tycker du inte om att gråta till filmer, då ska du inte se den. Tycker du däremot om crying movies, SE DEN! ASBRA! Jag satt dock och grina halva filmen, men det var det värt. Det blir ju inte sämre att det är Channing Tatum som spelar huvudrollen ;)

Imorgon är det måndag igen, och det innebär en ny arbetsvecka. Nu är även lovet slut, så nu är det tillbaka till det vanliga schemat. Därför ska jag upp tidigt imorrn och dammsuga lägenheten och sen ska jag springa på crosstrainern är det tänkt.
Har gått ner 3 kg hittills så ska det bli mer! Hejar ni på mig? :)

Nu ska jag se lite mer BBT och sen sova.

Bonne Nuit!

Frelörd.

Igår blev det utgång med Angelica. Det började med att vi yrade runt inne i stan för att hitta ett ställe som inte var fullsmockad. Vi lyckade inte så bra, men tillslut satte vi oss vid Colors. Efter en stund kom även Erika in och joinade oss. Vi gick vidare, i cirklar, utan resultat. Tillslut bestämde vi oss för att gå till K'ramba i alla fall. Vi hamna där, och efter det var allt som det brukar vi. Vi hamna på de ställen som vi alltid hamnar på under en utekväll i Luxemburg. Haha.

Åkte hem vid 3.15. Jag somnade dock på bussen, men vaknade av att en kille skakade på mig och sa "You need to wake up now, the next stop is yours."
WHAT liksom? Hur vet han vart jag ska av? Jag har aldrig sett människan(i alla fall aldrig nåt jag har reflekterat över).
Det här börjar bli läskigt, andra gången på två veckor som någon säger vart jag bor när jag inte ens insett att jag har sett personen. Hjälp, säger jag!

Idag, lördag, har jag och Angelica gått på stan i det jättefina vädret. Vi har haft jättevarmt och soligt hela dagen. Vi skulle på ballerinaskor-jakt, men det blev inte så mycket med det. Tror vi kollade i typ 2 skoaffärer, haha.

Men men, nu är jag hemma och är hur trött som helst, så nu ska jag bara slappa och kolla på BBT.

CiaoCiao

Ambassaden.

Yes, nu har jag fått en tid på amerikanska ambassaden. Den 24 maj kl 10.00. ska jag vara där. Perfekt, eftersom att det är den veckan jag kommer vara i Sverige :)

Då kommer jag åka hem till Sverige den 22:e och hoppas på att dra med mig Ulf till Stockholm den 24:e. Låter inte det bra? Haha.
Åker tillbaka till Luxemburg gör jag den 29 eller 30:e.

Ska bli skönt att komma hem lite och fixa allt med USA! :)

CiaoCiao

Sötnosar :)


Min söta lilla nyckelpiga



Och min superhjälte

Hallå där, köp blåbär. Eller?

Jag sitter nu i min ensamhet och bloggar. Eller ja, jag är ju inte helt ensam, men jag anser inte två sovande barn som mycket sällskap. Haha.

Emma ska ju sova nu som vanligt, men inte Leo egentligen. Dock var han så trött så han kunde knappt stå upp. Därför låter jag honom sova i ca 45 min.
Vi var nämligen och hade playdate med Sofie och två av hennes barn förut. Leo hade jätteroligt och var helt slut efter det. Hela bussresan hem tjata han om att han vill leka med dom igen, så vi får väl se. Kanske blir imorrn igen, beroende på vädret :)

Idag är det nämligen inte speciellt fint väder. Det är grått och mulet. Regnar till och från, hela tiden. Usch. Igår däremot var det underbart väder. 18-19 grader och sol hela dagen, så vi gick till och med utan jacka. Härligt!

Jag börjar känna mig lite orolig inför USA. Eller ja, inte för själva resan, men att jag inte kommer hinna fixa allt innan jag måste åka. Jag måste verkligen klämma in allt på en vecka, och ambasaden är det inte ens säkert att jag kan få en tid för just den veckan. Vad ska jag göra då liksom? Det känns inte som att jag kan ta ledigt extra, från Luxemburg, bara för att åka till ambasaden en dag :/ Jaja, det löser väl sig hoppas jag!


Nu ska jag se på ett avsnitt BBT innan det är dags att väcka de små.

CiaoCiao

Måndag?

Idag är det faktiskt måndag, men det känns som söndag eftersom att jag är ledig.

När jag vakna imorse började jag och Heidi planera dagen, hur den skulle spenderas när allting är stängt. Vi kom fram till att vi skulle gå på bio idag igen. Denna gången skulle vi dock se "Remember me", vilket vi också gjorde. Riktigt bra film säger jag! Rekomenderar den verkligen.

Vi skulle mötas inne i stan halv 3 för att åka mot bion. När vi kom in till stan såg vi att det var marknad över hela stan, så vi tog ett varv och kolla oss omkring. Hitta inget roligt och fortsatte vidare på Utopolis(biografen). Väl på bussen kom det lite awkward moments när vi mötte en person på bussen, men det gick väl bra va Heidi? ;)

Som sagt, bion var väldigt bra. Efter det drog vi till Crossfire, som hade 7års firande idag. Inget långvarigt besök innan vi bestämde oss för att åka hem.

Yes, nu sitter jag här och skriver. Vet vi vad det otroliga är? Jag har skrivit tre inlägg på mindre än en vecka. DET NI! :D

Haha, nu blir det BBT.

Punchjulle  /Sandra

Påskhelg.

Denna helgen slutade med att vara mysig i alla fall. Det blev en del påhittande ändå.

Fredagkväll var lugn, då stannade jag hemma och kollade filmer. Lördagen däremot åkte jag in till stan för att möta upp en bakfull Heidi, hihi. Sprang runt på stan ett tag och kollade efter kläder, och lyckades få tag på något litet för en billig peng :)

Senare, runt 18-tiden tog vi bussen hem till mig så att jag kunde byta kläder. Efter det drog vi hem till Heidi så att hon också kunde byta om, och sedan åkte vi vidare in till stan för en utekväll. En nykter utekväll för mig, måste tilläggas! :D
En sväng till Kramba och sedan brukar vi ju faktiskt hamna på Apoteca, men lyssna på det här.. Vi åkte till Crossfire! Vi satt där ett tag, och det var skönt med lite svenskt runt omkring sig.
Dock hamnade vi på Apoteca efter det, haha.

När vi kom till Apoteca fick jag en chock. Vakten(den snygga som alla säger), frågade vart vi var runt sju-tiden.

Vakten: Where were you at 7?
Jag: Uhm, home?
Vakten: In cents?!
Jag: Yes, how do you know were I live?
Vakten: You live at Pedros in nr 19.
Jag: Yes, how do you know that?
Vakten: I live in 17. I'm the one with the white dog.


Seriöst.. Vakten har jag sett måååånga gånger på Apoteca. Han står alltid och tar emot jackorna. Men ALDRIG har tanken slagit mig att det är grannen med den vita hunden som jag brukar möta när jag är ute med barnen.
HUR kan man missa det? Speciellt när Sofia så många gånger har sagt och pekat på honom och sagt att han och Pedro har gått i samma klass.

Ojojoj, jag fattar inte hur jag funkar ibland. Jag tänker ju inte för fem öre. Haha.

Ja, vi får väl se hur många gånger jag kommer inse att det är han jag möter nu då, och va pinsamt jag kommer tycka att det är. Haha.

Nej, nu ska jag gå tillbaka till min drömvärld i USA :)

Glad Påsk på alla där hemma!

PUNCHJULLE   /Sandra

Kidsville

Oui, idag har vi varit på Kidsville, jag och barnen. Var lite orolig att jag inte skulle hämna rätt, speciellt när jag hade två små att hålla reda på också. Dock hamna vi rätt på en gång. Ibland kan jag när jag vill, haha.
Vi kom dit vid 10.30-tiden och dom fick leka ca 90 min, sen blev det lite lunch för barnen. Efter det tog vi bussen tillbaka hem. Var hemma vid 13.20, men jag fick verkligen bära ut båda ur bussen. Dom var helt slut, och Leo slockna så fort vi satte oss på bussen, fast han höll i och för sig på att somna när vi stod och vänta, haha.

När vi kom hem gick vi alla tre och la oss, sååååå gött! Det behövde vi allihopa kan jag lova!
Resten av dagen har bara varit lugn med lite film och lek tills föräldrarna kom hem.

Nu sitter jag här och har slutat och har ingen aning om vad jag ska göra denna fredagkväll. Känns som att det blir en hemmakväll med massa "The Big Bang theory".

Jag vet också att jag antagligen åker hem till Sverige runt 3-4 Juli. Det betyder att jag i alla fall har ca 3 veckor hemma hos mina nära och kära. Sen bär det av till USA, finally! :)

Nu, back to my BBT.

CiaoCiao

RSS 2.0