Endless summer.

Jag har verkligen ingen lust att blogga egentligen. Blogglusten min har försvunnit. Helt.
Dock vet jag att ni där hemma vill veta hur jag har det, so here it goes..

Förresten mamma, jag använder mina glasögon :P (Tänkte du skulle veta det)

Okej. Denna veckan har varit ganska lugn. Har jobbat hela veckan och har helga helgen off. Det var också så att min värdmamma har varit i Minnesota sön-ons. Jag har då varit helt själv i huset med barnen under dagarna, vilket har varit rätt skönt. Känner mig lite bekvämare att vara runt barnen då. Annars känns det som att hon sitter på övervåningen och lyssnar på allt jag säger till dom, även om jag vet att hon Inte gör det, men känslan finns där. Tyvärr.

Förresten, Lollys citat till mig denna vecka: "Hey Sandra. You're THE best au pair and best friend I've ever had! I love you"

Under kvällarna denna veckan har jag faktiskt haft en del att göra. Jag har umgåtts med Michaela och Ida.
Måndagen bestod av en kväll med bio. Vi såg på "The Switch" med Jennifer Aniston. Helt okej film. På tisdagkvällen åkte jag och Michaela till Ridgewood och lyxade till det lite. Det blev manikyr och pedikyr för hela slanten. Skönt att bli ompysslad lite. Fint blev det också :)

I fredags slutade jag jobba kl 1, men inväntade Rebecca som slutade kl 5. Vi åkte till en kinarestaurang och åt, och måste bara säga att maten såg vedervärdig ut, men det var gott. Fick sedan för oss att bowla, men det närmaste stället såg förjävligt ut när vi kom dit, så vi vände och åkte hem till Rebecca för filmkväll istället. Filmkvällen slutade i kaos, vette tusan vad vi höll på med, men roligt var det ^^

Idag, lördag, har jag umgåtts med Ida. Vi gjorde inte så mycket egentligen, bara gick runt i köpcentret. Jag köpte en kamera, för min är kass. Dock är jag inte nöjd med den här, så ska lämna tillbaka den eller byta till den andra jag såg. Vi får se.
Imorgon, då ska i alla fall jag och Ida till IKEA! Yes, finally. Som jag har längtat efter lite köttbullar med mos och lingonsylt. Haha.


Ni måste också få veta: Ikväll satt jag och hade en mysig kväll och pratstund med mina värdföräldrar. Dom berättade då att i början av December ska vi åka till Disneyland, Florida. Efter en vecka där ska vi tillbaka till NJ och vara här i två veckor för att sedan åka vidare till Alabama och fira Julen där. I can't wait, it's gonna be AWESOME!


Men nu ska jag se en film och sen sova.

Sandra out, PEACE!


Det här är alltså kinamaten vi åt. Visst ser det äckligt ut? Det är alltså nudlar och kyckling :/



Jag och Rebecca (Ignorera min gigantiska finne) ^^

Två dollar, peace!

Okej, igår var den stora dagen. EN HEL DAG I NYC! Jag kan bara beskriva det med ett ord: AMAZING!

Dagen börjar med att jag får skjuts av min värdfamilj till tågstationen, möter upp Ida och kliver på tåget. På tåget möter vi också upp en annan svensk tjej som ingen av oss träffat förut, Erika. Jättehärlig tjej :)
Väl framme i NYC försökte vi hitta ett annat gäng med tjejer. Brooke, en australiensk tjej jag träffa på skolan och hennes tre kompisar. Vi gick runt lite med dom vid Time Square, innan vi delade på oss igen.
När vi delat på oss gick vi in på forever 21 och sen vidare till the M&M store. Det var grymt. Stort och dom hade himla mycket grejer.
Efter det blev det lunch. Vi köpte take away och satte oss i Centrel Park och åt. Himla mysigt! Sen blev det kring storsande in the big park. Vi gick säkert runt i 1 timme och bara kolla på massa olika grejer. Vi gick även förbi en stor scen som tydligen spela nån konsert, för det var poliser överallt.

Vi fortsatte sedan in mot staden igen och hamna vid Madison Square Garden för att kolla om det fanns något bra kommande event, men fanns inget uppsatt som vi kunde kolla på. Tyvärr. Gick runt ett bra tag och bara kollade runt. Det finns så grymt mycket att kolla på! När några timmars trosande hade passerat gick vi för att hitta någonstans att äta middag. Det blev ett pizzaställe som kändes typiskt amerikanskt. Gott var det i alla fall.

Efter middagen fick jag och Ida den briljanta idéen att vi skulle gå på bio. Det blev alltså bio i en biograf vid Time Square. Fattar ni? AWESOME! Kan ju säga som så att vi gick 7 våningar upp för att komma till våran salong.
Och vad såg vi? Jo, Step Up 3D. Den var grym, älskar den filmen. Den bästa filmen jag har sett på länge!

Vi tåg sedan sista tåget hem och var hemma vid halv 3 inatt. Det blev alltså en lååång sovmorgon idag. Gött!
Det som återstår idag är att plugga lite för körkortet och sedan åka på au pair-möte med våran LCC.

Förresten, efter halv dagen gick min sko sönder. Halva sulan lossnade. Jag blev tvungen att köpa tejp och tejpa ihop skon. Förstår ni vad dumt det såg ut eller? Haha, nödlösningar! (y)











































Sandra out, PEACE!

Cheesecake factory.

Nu har jag äntligen ätit på det välkända Cheesecake factory och det var GOTT. Jag kan också säga att du får valuta för pengarna. Jädrar vad mat. Vi kan ju säga såhär: Jag har mat till lunch och middag imorrn också.

Vi gick även runt i det stora köpcentret ett tag och jag hitta faktiskt en kofta och en klänning på rea. Kändes bra :)

Jag har faktiskt inget mer att skriva. Jobb blir det imorrn så ska sova snart. Förresten, bilder kunde det inte bli några idag för jag glömde kameran hemma. Kommer bilder på något någon annan dag.

Sandra out, PEACE!

The call.

Sitter just nu och väntar på att telefonen ska ringa. Ska bli med Karin och några andra tjejer till the mall för en shoppingrunda. Efter det ska vi äta på Cheesecake factory. Finally! Alla säger att det är så bra och gött. Hoppas det stämmer :)

Tänkte bara uppdatera er lite (eftersom jag blev utskälld av en viss Miss Cindy ^^) Haha.
Jag kommer skriva om dagen/kvällen när jag kommer hem igen.

Sandra out, PEACE!

Oopsi

Oj, jag har inte uppdaterat på en vecka. Förlåt för det.

Jag har verkligen ingen blogglust. Jag har haft en bra vecka med lite nya upplevelser. Dock finns det inget jag har lust att skriva. Ska i alla fall försöka få ur mig nåt.

Under denna veckan har jag jobbat, varit på bio, varit ute och ätit och haft filmkväll.
I torsdags var jag på bio med Rebecca, vi såg "Charlie St Cloud". Loved it! Verkligen älskar den filmen, höll dock på att grina ihjäl mig.
I fredags åkte jag med Rebecca och åt middag på en mexikansk restaurang, blue moon. Riktigt gott, och det ligger här i Wyckoff, så det är nära och bra :)

Jobbade ikväll från 17-22. Dock kom dom hem vid 21, så vi åt lite paj och prata lite. Mysigt. Fick också min lön för veckan, vilket betyder att jag kan åka med Karin imorrn till the famous cheesecake factory. Haha.

Måste också säga att barnen är så himla söta. Detta var konversationen under bedtime:

L = Lolly(den äldsta)
E = Ellie(yngsta)

L: Sandra, can you read us a story?
Jag: Of course I can. What do you wanna hear?
L: The one with all the faries, please.
Jag kan inte hitta boken och berättar det för henne, hon blir först lite ledsen men säger sen:
L: It's okay Sandra, I still love you.
Jag: Aaw, sweetie. I love you too.
E: Like you too Sandra, I want kiss and hug.
Jag går dit och ger henne en gonattpuss och kram.
L: I want kiss and hug too. Sandra, COME HERE!
Jag: Relax Lolly, I'm coming. I'm right here, you don't have to scream.
L: But I was afraid you were gonna leave me.
Jag: I'm not gonna leave you. You're stuck with me for atleast a year.
L: Really? You mad me so happy now Sandra. Thank you for not leaving me!
E: Thank you Sandra.

AAAAAW, söta!

BTW, fick frågan om jag vill med familjen till Washington DC i slutet av september. Hur tycker ni att jag ska göra?
Åka eller inte åka?


Beställ ALDRIG en stor dricka på biograferna i USA. Jesus säger jag bara!

One week.

(If there's anyone reading my blog, that only understands english, and want me to keep writing in english. Let me know!)

Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar, men jag har haft en del att göra. Det är så mycket nytt att utforska och sen har jag ju barnen 10 timmar om dagen så. Första veckan har gått väldigt bra måste jag säga, lite jobbigt ibland när dom inser att mamma sitter på övervåningen, menmen..

I alla fall, i tisdags träffade jag som sagt en tysk tjej. Härlig att umgås med måste jag säga :) Igår däremot, då täffade jag 3st svenskar. Det var rätt skönt att få prata lite svenska igen, faktiskt.
Blev upphämtad av Karin, åkte till en park i Ridgewood(där jag egentligen skulle ha bott), men åkt snabbt vidare för att möta upp Moa och Mikaela vid en utomhuskonsert. Där satt vi ett tag. Karin och Moa började med massa akrobatik, vi andra satt bara och skratta.

Efter det, hem till Moa en stund och sen hem igen. Var hemma tolv, och kom i säng halv 1. Det är det senaste jag har gått och lagt mig sen jag kom hit. Nu för tiden är jag dödstrött vid 21-22tiden. Jag måste verkligen lida av jetlag, för så tidigt går jag aldrig och lägger mig frivilligt annars. Haha.

Idag är det fredag och jag har bara jobbat halvdag, annars går jag över mina timmar. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Mikaela sa att hon skulle höra av sig efter lunchen, men vi får se :)
Meningen att jag ska få min första lön idag också, men jag vet inte om jag bara ska fråga efter den? Haha, fegisen i mig träder fram som vanligt ;)

Nej, nu ska jag dricka upp min sista äppeljuice(som jag blivit helt beroende av) och sen ska jag lägga in all barnens tvätt i deras rum. Sen blir det CHILL i grytan!

Sandra out, PEACE!


Shortie.

Idag har jag haft en bra dag. Fixat lite saker, kört lite bil, passat barnen, gjort svenska pannkakor(uppskattat vill jag lova) och även vart till ett köpcentrum med en tysk tjej, Rebecca.
Orkar tyvärr inte skriva mer just nu för jag somnar snart sittande med datorn i knät. Jag lovar att skriva om idag när jag vaknar till morgonen.

Gonatt världen.

Sandra out, PEACE!



Today I had a good day. Fixed some things, drove a little, watched the kids, made some swedish panncakes(they loved it) and I've also been to the mall with a german girl, Rebecca.
I'm sorry, but I'm to tired to write anything else, beacuse I think I will fall asleep with the computer in my knee. I promise to tell you about today, tomorrow when I wake up.

Good Night world.

Sandra out, PEACE!

First day.

Nyss slutat jobbet och har haft en jättebra första dag med barnen. Lolly försökte testa mig en eller två gånger, men hon har snabbt lärt sig att jag inte låter henne vinna. Annars har allt gått jättebra. Vi har blåst såpbubblor, lekt kurragömma, letat efter djur i deras trädgård, ätit lunch, lekt med barbie, varit i lekparken och badat.

Efter middagen ville dom blåsa lite mera såpbubblor, så jag följde med dom ut. När vi är där ute kommer det en riktigt högljud bil som passerar. Lolly springer upp till mig och säger "Aaaaah, help me", och när jag håller om henne säger hon "Thank you Sandra for keeping me safe"
Sötast!!

Imorgon, 8.30, ska vi åka iväg och skaffa mitt "social security number" och sen köra förbi och plocka upp en teoribok. Då blir det även min första gång att köra här. Spännande!!

Nu ska jag bara slappna av lite och kolla på tv.
Sandra out, PEACE!

Förresten, idag åt jag för första gången den välkända SLOPPY JOES! Riktigt gott måste jag säga :)


Just ended my first day at work and I had a great time with the kids. Lolly tested me one or twice today, but she fast figured out that I'm not gonna let her win. Otherwise, everything went fantastic. We blowed sopebobbles, played hide and seek, looked for animals in our backjard, had some lunch, played with barbie, been to the playground and then bathtime.

After dinner, the kids wanted to blow some more bobbles, so I followed them out. While we're out there, there's a really load car passing by. Lolly runs to me and says "Aaaaah, help me", and when I hold her she says "Thank you Sandra for keeping me safe"
The cutest!!

Tomorrow, 8.30, we're going to get my "social security number" and then go by to pick up a book for the driving lincese test. It means it's also going to be my first time driving. Exciting!!

Now I'm just gonna relax a little and watch some tv.
Sandra out, PEACE!

Btw. Today I ate, for the first time, the famous SLOPPY JOES. I must say it was really good :)




Everything's so new.

Nu sitter jag här i min säng och väntar. Jag var egentligen redo för att ta en promenad genom Wyckoff för att få mig en egen liten rundtur, men vi ska snart äta lunch. Efter lunchen ska jag kanske också köra för första gången här i USA. Det ska bli spännande. Jag har en egen bil, en stor, som jag även kommer få använda på fritiden. Yay :)

När jag kom ner till familjen förut sa jag hej till Crystal och Philip, sen ser jag en liten krulltott hoppa fram bakom soffan och säger "Heeeeeeeeeey Sandra" och vinkar med ett big smile. Hur söt får man va?! Hihi.

På tisdag, då ska vi åka runt och fixa saker jag måste få fixat för att kunna göra allt här i USA. Vi ska även skaffa mina böcker till körkortet.
Jag har ett internationellt körkort, men det kan bara användas i 1 månad här. Jag måste därför plugga för ett New Jersey-körkort. Vi får väl se hur det går ^^

Jag har idag tagit kort på mitt underbara rum och jag skulle vilja visa er men familjen vill inte att jag lägger ut bilder på mitt rum, huset i övrigt, barnen eller dom. Och jag förstår det.
Är det någon av mina nära som vill se, fråga på msn.

Nu ska jag äta lunch.
Sandra out, PEACE!



Now I'm sitting here in my bed, waiting. I was ready to go out for a walk, to explore Wyckoff by myself, but it's almost lunch time. After the lunch, I'll maybe get to drive for the first time, here in USA. That's gonna be exciting. I have my own car, a big one, that I can use on my free time aswell. Yay :)

When I got downstairs this morning I said Hi to Crystal and Philip, then I see a little curlyhead popping up from behind the couch and says "Heeeeeeeeeeeeeey Sandra" and waving with a big smile. How cute can they be?! Hihi.

On Tuesday, we have to fix some things that I need to fix to be able to do stuff here in the USA. We're also gonna get some books for me, so I can take my driving licence.
I do have a internationall driving licence, but I can only use it for a month here in New Jersey. That's why I need to study for a new one. We'll see how that goes ^^

I just took some pictures about my lovely room and I would like to show you but the family don't want me to post pictures of my room, the rest of the house, the kids or them. And I understand them.
If it's someone close to me, that would like to see, then ask me on msn.

I'm gonna eat some lunch now.
Sandra out, PEACE!

Fråga/Question

Okej, så jag har en fråga. Vill ni att jag ska börja skriva på engelska, eller ska jag fortsätta med svenskan? Eller båda kanske? (Om jag har tid, haha)



Okey, so I have a question. Do you want me to right in english or should I keep writing in swedish? Or maybe both? (If I have the time, haha)

RSS 2.0