Klappat och klart?

Nu är datum bestämt också. Jag åker till NY 26 Juli och åker till familjen i New Jersey den 30 Juli :) Jag längtar! Nu ska vi bara se vilket datum jag ska åka härifrån. Från Luxemburg alltså. Antagligen i början av Juli, så jag får i alla fall några veckor hemma i Sverige och träffa alla.
Jag vet i alla fall att jag får besök i December. Min kära familj(en av dom två jag har), kommer och hälsar på runt juletider :)

Hoppas på att jag får mer fint besök under mitt år i staterna!

Och jag hoppas verkligen att allt kommer funka jättebra med familjen redan från början. Dom verkar verkligen hur mysiga och bra som helst, men man vet ju aldrig hur saker funkar när det verkligen gäller. Hoppas Hoppas på bra!

Nu blir det film och sen sova.

Bonne Nuit!

USA!

Jag har fått en familj, dom tackade ja en halvtimme efter att vi pratat i telefon! WIIIE!

So, i'm going to New Jersey in July :D

Har inget bestämt datum än för jag var tvungen att ändra det som var satt, pga mitt arbete här i Luxemburg. Det passade inte riktigt enligt deras schema så jag ska försöka ändra så att dom inte behöver ta ledigt så länge iaf. Men vi får se hur det blir.

MEN.. Imorrn flyger jag hem till Sverige för helgen! Är framme i Kil vid 22-tiden och åker tillbaka mot Lux måndagmorgon. Ska bli skönt att träffa alla lite, dock har jag inte vart borta speciellt länge, men har man en mor som blir 40 så måste man ju komma hem och fira denna speciella dag! :D

GRATTIS igen mamma, love you <3

Nu ska jag packa det sista så att jag slipper gå upp allt för tidigt imorrn, haha.

CiaoCiao

Födelsedag?

Yes, it is. Det är min födelsedag idag, men det kommer inte hända mycket har jag på känn. Det brukar inte hända mycket i Lux på en söndag, och eftersom att den personen som jag verkligen såg fram emot att spendera helgen med, blev sjuk.. Ja, då blir det inte mycket alls istället.

Hela fredagkvällen satt jag inne, hela lördagen satt jag inne, och idag. Ja, idag blir det väl lite tårta här hemma, men sen vet jag inte. Kanske skulle ta en fika med Alexandra på kvällskröken, men det berodde på om hennes tävlingar tog slut i tid.

Jag undrar om det var rätt beslut av mig att åka tillbaka till Lux? Familjen är fortfarande helt underbara, och för den skullen ångrar jag ingenting. Men allt det andra runt omkring. Ingenting var som det var förut. Det känns inte som samma Lux eller som samma människor. Några känns annorlunda, väldigt annorlunda. Som dom har bytt personlighet. Som att dom har tagit den där underbara personligheten, kastat den i sjön och sen snott någon annans mindre underbara personlighet. Tyvärr. Hoppas dom lyckas fiska upp den snart igen.

Well Well, now it's time for one more episode of friends and then nighty nighty.


RSS 2.0