Starbucks

Idag är jag ledig och jag hade ingenting att göra. Det är ju bara jag, av alla au pairer, som är ledig på fredagar. Skittråkigt, menmen..
Jag fick i alla fall använda bilen, så jag drog till starbucks. Här sitter jag alltså nu och fick ett plötsligt sug att blogga. Haha. Det suget har inte funnits där på väldigt länge kan jag säga.

Jag mailade min "gamla" värdfamilj i Luxemburg igår, och när jag starta datorn såg jag att jag hade fått svar redan. Förstår ni vad skönt det var att det ett långt svar så att man kan fortsätta konversationen. Det är så himla tråkigt när det bara dör ut efter ett mail, men det är så enkelt med Sofia, hon är så lätt att prata med.
Jag saknar det.
Jag har inte riktigt samma relation med mamman i den här familjen. Tyvärr. Dock är det mycket bättre nu är för 3 veckor sen.

Jag hade på tankar för 3 veckor sen att åka hem eller byta familj, men så är inte fallet nu. Jag kommer stanna, OM inte nu något dyker upp helt plötsligt. Just nu känns allt väldigt bra i alla fall, och det är jag glad för :)

Jag kan också berätta att jag har en ny dator. Min svenska dator, som jag har haft i 2 år, krascha. Den blev virusattackerad och dog. Nej, jag hade inget anti-virus-program. Det hade gått ut och jag hade glömt uppdatera det. I alla fall, nu har jag en ny fin röd dator som är jättebra :) Tack mamma!

Fick också reda på att mellan 16-24 Maj kommer min moster och hennes gubbe hit. Can't wait! Ska bli kul att träffa dom igen efter 10 månader! (Jeanette, om du läser det här, då blinkar jag snällt med mina valpögon att du göra lite plats i din väska så att du kan ta med lite saker hem åt mig?) Hihi :D

Min nya dator :)


Kommentarer
Postat av: Lollo

allas datorer bara går sönder och de får nya av sina mammor.. varöfr är det bara jag som fick betala själv D:

2011-02-04 @ 19:42:30
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Hej!

Vart i NJ bor du ? Jag bor i South Orange. Kom hit för lite mer än en månad sen.

När kom du?

Vänliga hälsningar

Angelica

2011-02-05 @ 06:26:56
URL: http://angelicaiamerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0