MATCH!

Jag har redan fått en matchning för USA. Det är helt otroligt.
Jag fick ju mail imorse om att mina ansökningar nu var framme i Boston och att jag är med i processen på allvar nu.
Redan 6 timmar efter har jag fått ytterligare ett mail där det står att jag är matchad med en familj.
WOW! Jag gillar det här :D

Det är en familj i Baltimore, ungefär en timme från Washington DC. Familjen har en son på 1½ och en barn påväg plus en hund :)

Det stod att dom ska ringa inom några dagar. Hoppas att min engelska håller då, så att jag inte snubblar mig fram mellan orden som jag brukar ha en tendens att göra när det väl gäller.

Wish me luck!

CiaoCiao

Påväg mot andra äventyr.

Nu händer det äntligen något. Dom ringde idag från kontoret i Stockholm. Jag är nu antagen till Au Pair-programmet och väntar nu bara på mina inloggningsuppgifter. När jag fått dom kan jag bara börja vänta på matchningar från familjer.
Jag hoppas inte att jag måste vänta 2-3 månader innan det händer något bara. Då känns det ju värdelöst nästan. Menmen, nu ska jag inte vara sån. Det kommer gå jättebra det här. Håll tummarna för mig :)

Om jag kommer iväg till USA, vill jag ha gått ner i vikt också. Därför, efter jul och nyår, blir det ändring på mitt sätt att leva. Jag ska I alla fall börja springa på crosstrainern och bli bättre när det gäller maten.
Jag har faktiskt varit rätt duktig när det kommer till godis och småätande under den senaste tiden. Jag köper inte godis under vardagarna längre. Jag känner fortfarande suget efter det, men jag avstår från att åka iväg och köpa något. Tyvärr blir det då ibland något småätande här och där, men INTE ofta faktiskt.
Har sprungit på crosstrainern två gånger denna veckan också, inte mycket, men en liten början i alla fall.

Nu är dock julen här, då måste man faktiskt få unna sig lite. Jag kanske inte behöver vräka i mig, som jag brukar, detta året. Ska försöka hålla mig i skinnet.

Ja, jul var det ja. Bara 5 dagar kvar nu. Känns det bra för er? Fått tag på alla klapparna?
Själv har jag en liten klapp kvar att inhandla och sedan måste jag fixa till den sista grejen jag har liggandes hemma. Annars så. 

Sen är det nyår också. Ojoj, vad ska hittas på? Jag hoppas på att fixa lite mat med Frida och Sara i alla fall. Vore en trevlig början på eftermiddagen/kvällen. Annars vet jag inte, känner nog inte för en dunderfest. Jag ska ju på en dunderfest den 2:e januari, det får nog räcka. Haha. 

Ser fram emot en minijulafton här hemma imorgon med god julemat och trevlig sällskap. 

CiaoCiao


Frida och jag nyår -08
 


Update.

Har tänk skriva här många gånger, men varje gång ångrar jag mig. Det är inte lika "roligt" att blogga när man är hemma i Sverige. Det finns inte mycket att berätta. Det är samma saker som händer dagarna i ända. Men eftersom att jag har vänner i Luxemburg (läs: Johanna) som ville få en liten uppdatering, so here it goes..

Jag har varit i Luxemburg och hälsat på en vecka. Jag kom visserligen hem 25nov, så det var ett litet tag sen nu, men det var helt underbart att träffa allihopa. Speciellt barnen. Usch vad jag saknar dom! Leo och Emma är verkligen mina små solstrålar och jag önskade att jag kunde träffa dom lite oftare, men jag får nöja mig med att skicka lite julklappar till dom och förhoppningsvis få en liten teckning från dom :)

När jag landade i Göteborg på onsdagen blev jag upphämtat av Emma. Sen åkte vi för att tanka lite så att vi kunde ta oss hela vägen ner till Värmland.
Framme i Kil var vi sent, det hände alltså inte så mycket mer den dagen, men Emma stannade ju ända tills Lördagen.
Det blev en lite mindre utgång på torsdagen med bowling och biljard. Jag vann på båda, wiie! Bättre lycka nästa gång min lilla guldklimp ;)

På fredagen fyllde farsgubben år, nu kan man ju inte kalla honom annat än göbbe. Haha. Och på lördagen for Emma hem igen, fast med lite bättre musik i bilen i alla fall!


                              

Under helgen blev det utgång med Malin, Emma(KilsEmma), Jea och Chris. Score blev det och efter en stund kom även SaraTrollet.

Idag vaknade jag kl 13. Detta går inte för sig! Vad ska det bli av mig? Hm.
Om cirka 45 min ska i alla fall jag och mamma dra oss mot Deje, till vårat gamla hem (läs: Dejes Hembageri) för lite karaoke med Loli. Ska bli kul att hitta på nåt med Mamma faktiskt. Inte ofta det händer.

Imorgon blir det att fira Farmor Britta, med hela tjocka släkten, då hon fyller 90 år. Blir att fira henne i Säffle och samtidigt få oss lite god julmat när det serveras julbord. Ska bli gottit!


                               
                                                                                    Mamma <3Nej, nu ska jag göra mig iordning innan vi ska åka. Ha en bra kväll!

CiaoCiao


RSS 2.0