Måndag.

Ingen storbloggare direkt, men orka :P

Jaja, jag vet inte vad jag ska skriva. Men folk tjatar på mig att jag ska skriva nåt. Så.. Ni får väl veta om min helg antar jag, haha.

I fredags var en vanlig arbetsdag och jag slutade runt kl 18, sen var det meningen att jag skulle sitta barnvakt hos grannen. Men fick sms samtidigt som jag kom ut ur duschen att E var sjuk. Så jag satt istället på mitt rum och slöade framför nån film. I lördags däremot var det full rulle under hela dagen. Först träffa jag Emma, Sofie och Eva-lis vid hamilius. Åkte sedan vidare till Gare och kollade på lite grejer. Jag fick äntligen tag på present till min systeryster Emelie(hoppas hon gillar det bara), sen vidare tillbaka till Hamilius. Iaf jag och Emma. Vi skulle nämligen möta upp en ny aupair, en kille faktiskt, Linus. Vi gick runt lite på stan, sen väntade vi in Sofie och Eva-lis igen för att äta lite. Efter maten åkte jag, Emma och Linus en sväng till Auchen och sen vidare hem till mig. Vi bestämde oss för att åka till Crossfire, en nordisk bar, och kolla på melodifestivalen :) Sagt och gjort, vi åkte dit och hade en trevlig tid. Härligt och höra massa svenska runt omkring sig, haha.
Söndagen spenderade jag i Ell, ute hos Emma i det stora huset. Väldig rolig dag måste jag säga! haha.

Inte ofta man spelar inte skräckfilmer måste jag säga ;) Och biljard har jag inte blivit bättre på heller, attans! Men kort däremot, det äger jag på. Skitgubbe/Finne är ett spel för mig!! :D hahahaha.

Hoppas du överlevde din vilda natt med mördaren Emma, hahahahahahahahahahahahah.

Emmas citat till mördaren(med väldigt ljus och flickig röst) "Hihi, sluta det kittlas. Men gud va busig du är mördarn"
Och med detta sagt så var det kört för mig, jag kunde inte sluta skratta. Det var bland det roligaste jag har hört på länge! HAHA.

Så nu sitter jag här på en måndag, tänker på Emma att hon är i SVERIGE. Jag vill också hem en sväng. Jag trivs jättebra här nere, men skulle vara skönt att få träffa alla lite. Och snart är det faktiskt dags, om två veckor(?)!

Nej, nu ska jag sitta här och spy för mig själv.

CiaoCiao

Torsdag.

Idag har jag jobbat hela dagen. S var "frisk" så hön åkte till jobbet.
Men denna dagen har varit ganska lugn ändå, tack och lov, för jag är hur trött som helst. Gjorde inte så mycket på förmiddagen, kolla lite på film, E sov en timme, sen gjorde jag mat. Det blev god mat, köttbullar med potatis och brunsås. MUMS! Lite svenskt ska det vara också, + att det var lingonsylt till. Hehe.
Eftermiddagen blev ganska lugn den med. Vi fikade vid 14.30 och sen skulle vi gå ut. När jag hade fått på dom alla kläderna och klätt mig själv gick vi för att hämta vagnen. L ville sova, då fick det bli dubbelvagnen. Och det var helt otroligt, han somna efter inte ens 1 minut, omg. E tog lite längre tid på sig. Men det blev en härlig promenad med två sovand barn, hihi. Själv gick jag på promenad igen efter att S kom hem. Så två promenader på en dag, bra jobbat Sandra!! 

Idag fick jag post också, WOUW! Till mig? I Luxemburg? Wth tänkte jag då! Men sen kom jag på.. *Smarta Sandra började tänka* Jag bad ju mamma att skicka mina glasögon (jag har börjat få extrem huvudvärk lite titt som tätt igen, och självklart hade jag inte tagit med mig glasögonen till Lux). Mamma är så go, hon skickade med lite Svenskt skvaller till mig också, det vill säga skvallertidningar. Haha. Tack Mamma! Och tack Amanda för dom roliga historierna, hehe! Vad söta ni är, älskar er <3

CiaoCiao

Onsdag.

Idag har varit en ganska lugn dag. S har varit hemma hela veckan. Jag jobbar fortfarande för hon är sjuk, så hon sover ganska mycket. Eller ja, hon sov ganska mycket. Nu mår hon bättre och planerar att åka till jobbet imorgon, så vi får se hur detta blir.
Som sagt, det har varit en lugn dag. Kollade på film med barnen på morgonen. Lyckades få E att somna vid halv 11 och L fortsatte att se på film tills vi skulle äta lunch.
Det har inte varit det bästa vädret idag. Snön har vräkt ner titt som tätt, samtidigt är det plusgrader så att det smälter. Haha, det är inte mycket snö kvar nu trotts en hel dag med snö. Vi gick iaf till affären en sväng förut, så att vi kom ut litegrann.
Och det här måste ni höra. När jag står i kassan och har betalat för familjens mat så frågar jag kassörskan om dom säljer Tango refill till mobilen (Detta säger jag förstås på engelska). Tanten i kassan förstår inte vad jag säger och ropar efter en kollega för att prata med mig. Jag säger samma sak till henne, hon ser heller inte ut att förstå mig.. Som ni vet så är ju fransktalande inte direkt fans av engelska. Haha, men nu kommer det roliga i allt.
Efter att inte heller den andra kollegan förstår så vänder hon sig tillbaka till hon som sitter i kassan och tanten säger då såhär: "I don't know. Do you speak english?"
Jag bara WTF? Vad pratar jag nu då tänkte jag. Och jag sa såhär innan: "Do you sell Tango refill for the cellphone?"
Är inte det engelska eller? Hm, jag börjar undra nu.. Hur mycket engelska kan dom egentligen? Kanske bara den meningen, eller?
Fundersam blir jag iaf. Det var iaf dagens händelse måste jag säga, haha!

Nu sitter jag hos grannen och är barnvakt, ser på svensk tv och har nyss ätit lasange, wiiiie!

CiaoCiao

RSS 2.0