Lördag.

Idag har varit en bra och avslappnande dag.

Igår var jag hemma hos Emma och kolla på Friends med Sofie och Emma under hela kvällen. Sov där och åkte med 9.45 bussen till stan. Var hemma vid 11.30 och åt lite mat. Åkte vid kl 13 till Belgien, det vill säga Ikea. Köpte massa godis och har nästan redan ätit upp allt. Det vill säga, jag har ONT i magen, hahaha!

Ikväll har jag suttit barnvakt. La dom vid 20 och har sett på Friends sen dess, haha. Bra som fan ju^^

Nu blir det mera av det som är bra ;D

NattiNatti

Fredag!

Yes, idag är det äntligen fredag och ikväll ska jag iväg till Emma med Sofie och ha en myskväll med tv och annat gott, hehe.
Idag har det inte varit en rolig dag i alla fall, det har ösregnat hela dagen och det finns ingenting att göra med barnen. Just nu sover båda två en stund i alla fall, skönt. Då fick jag lite tid till att tvätta och ta det lungt. Fick mänligen ingen rast idag vid lunchen för P var och handlade och det tog längre tid än vad han räknade med. Men jaja, lungt nu istället så jag klagar inte allt för mycket, haha.
Längtar tills S kommer hem bara, så att jag kan göra mig i ordning och få göra något annat än att sitta här och tråka en fredagkväll.
Men imorgon ska jag till Beligen, yay! Det vill säga till IKEA, tar bara ca 20 min att åka dit från oss. Ska bli kul och härligt att kunna köpa svensk mat. Det är mest därför vi åker dit, för att vi ska handla svensk mat. Speciellt köttbullar för det älskar Leo. Och jag ska köpa svenska chips.

Nej, nu ska jag nog vila mig i soffan en stund innan jag ska väcka barna.

CiaoCiao

Onsdag.

Idag är det onsdag och jag har hittat på lite saker idag iaf.  Var ute en sväng med barnen, träffade Emma. Hon hjälpte mig lite så att barnen var under uppsikt. Två småbarn är inte alltid så lätt i storstan, hehe. Sen kom vi hem till mig, mötte Pedro och Sofia i trapphuset, vi gick in och kollade lite på Friends. Och jag köpte vax på affären idag, så Emma vaxade mina ben, omg. Det gjorde jävligt ont. Och inte blev det bra heller, men det var för att jag inte hade så jättelångt hår, haha. Ont gjorde det i vilket fall som helst, ha.
Sen vidare in i stan för att käka lite mat och dricka lite drinkar på Banana's. Gott men jäkligt mätt blev jag och kul att göra något annat än att sitta hemma :)

Nej, nu ska jag sova efter pratet och bloggandet. Ha en bra natt.

CiaoCaio

Sverige.

Nu har jag bokat hemresa i Mars. 12-16 kommer jag hem. Fast jag kommer hem under natten mellan 12-13. Så på dagen den 13:e så jag fitt for fajt att träffa folk! Och eftersom att jag fyller år på lördagen så hoppas jag att så många som möjligt vill följa med ut och ha kul. Blir ni med? :)

Vi får se hur den helgen kommer att se ut. Men jag funderar på att åka och träffa min far och mina syskon på fredagen, träffa vännerna på lördagen och träffa familj och släkt på söndagen tror jag. Inget spikat, förutom fest på lördagen då, så vi får se vad som händer^^

Ja, nu vet ni när jag kommer hem iaf. Hoppas att vi ses då! :D

Ha en jättebra dag, CiaoCiao




Efter en vecka..

Nu sitter jag på mitt rum här nere i Lux och bloggar till alla er som tjatar på mig att jag är dålig på att uppdatera och att ni är nyfikna på hur jag har det här nere. Räcker det inte med att jag berättar allt på msn? Haha.
Nejdå, ni ska få lite mer uppdateringar. Jag lovar inget, men jag ska försöka iaf. Nöjda då? :)

Min första vecka här i Lyxburgaren(som Sara Barbie säger) har varit mycket bra. Jag stortrivs här nere redan. Jag har inte bara lärt känna familjen bra, jag är även träffat en jättetrevlig och snäll tjej som heter Emma. Jag har också skaffat ett till "extrajobb". Haha. Jag sitter barnvakt hos grannen här, och kommer få göra det några gånger i veckan. Känns bra att få ihop lite extra pengar så här redan från start.

Folk undrar ofta vad jag får göra på mitt "jobb", men om ni vet vad en Au pair är så vet ni ju vad jag gör, haha. Jag tar hand om familjens två barn. Och eftersom att de är så pass små(ett och tre) så blir det lite samma saker varje dag. Men med sådana gulliga och söta barn så blir dagarna inte så likt den andra ändå ^^
Det som vi oftast gör är att måla, se på film, leka med deras olika leksaker, vara ute - åka till stan och gå till olika lekparker.. Ungefär så.

Emma, tjejen som jag har träffat här nere, hon träffade jag första gången för exakt en vecka sen nu. Det vill säga förra söndagen. Då var vi på en "glassbar" vill jag kalla det, mycket olika glasser fanns det där, hehe. I måndags eller tisdags var vi och åt mat på en mexikansk resturant, och där vill jag säga att jag inte fick valuta för pengarna iaf. Fytti fan alltså!
Men vi gick till McD' efteråt, hahahah. Och där blev det mycket GIANT! hahahahaha, jag har inte skrattat så mycket på länge måste jag säga.
I torsdags var vi på bio, Australia. Den var helt okej bra men en aning för lång. Så om ni ska se den, då rekomenderar jag att ni väntar tills när den kommer ut på dvd så ni kan pausa, haha. Och dom biograferna är inte att leka med, wow. Vi var i den "lilla" salen och den är ungefär som tre-fyra stycken STORA i Karlstad. Så nu kan vi snacka BIO, yay!
Och i fredags så blev det "utgång" med Emma. Vi gick till en pub som heter Color's, trevligt och mysigt ställe. Jag stör mig bara så grymt mycket på att man får röka överallt. Men man får även ha med sig hundarna in överallt. Och på Color's var det två hundar som var jättesöta, dom sprang omkring och busa och gosade med alla som satt där inne, hur mysigt som helst. Och jag gjorde nåt den kvällen som jag aldrig, ALDRIG, i hela mitt liv kommer göra igen.. Dricka en BLOODY MARY! Det var fan nåt av det vidrigaste och äckligaste jag har smakat. Jag är chockad att jag inte spydde!
När kvällen var slut så följde jag med Emma hem till sig och sov där. Dagen efter åkte vi in till stan, åt på Subway och sen bar det hem igen för att senare på kvällen sitta barnvakt hos grannen.

Yes, så nu sitter jag här idag och ska snart gå ut och gå och sen åka in till stan för att möta Emma igen, hehe. Idag ska vi nog äta tror jag hon sa, så vi får väl se vart det bär av. Men nu ska jag gå ut och prata lite med familjen.

Ett citat av Leo(treåringen jag tar hand om) : Mamma säger "Hejhej", pappa säger "Hola" och tanten där säger "Bonjour".
Haha, han är ju så söt :)

Imorgon börjar det på riktigt..

Ja, som sagt. Imorgon börjar det på riktigt. Nu är helgen över och imorgon är jag ensam för första gången med barnen. Från kl 8 till ca kl 18. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, men idag har jag i alla fall fått mig en tur runt om i kvarteret och kollat vart alla olika lekplatser är och vart vi kan gå för att få det mysigt.

Så jag satsar nu på att få mig en promenad varje dag.. Och idag var första. Imorgon blir min promenad med barnen, och kanske en på kvällen när Sofia eller Pedro har kommit hem, inte riktigt bestämt mig än. Ska verkligen försöka nu. Nu när jag är själv och har tid för mig själv. Jag kan äntligen ta den tiden till mig själv och anstränga mig för att må bättre. Jag säger inte att jag mår dåligt, absolut inte. Inte psykiskt i alla fall, eller ja, inte just vid detta tillfälle. Men min hälsa, det fysiska kunde vara så himla mycket bättre, och det är det jag vill ha.

Så, som sagt.. Imorgon gäller det och nu ska jag sova lite tror jag. J'ai mal a la tête et je suis très fatigué.

Hoppas att ni har det bra , vart ni än är :)

        

Leo                                   Emma

Sandra in tha lax!

Haha, yes.. I'm now living in tha LAX! ;D Eller, in lux kanske ;)

Nu är jag här i alla fall, lite orolig har jag vart inför resan.. Eller kanske mycket orolig. Tänk om jag inte hade hittat till bussen efter att jag hade landat.. Fast nu hitta jag den ju, så det är lugna puckar! Inge ont i magen har jag heller längre, YAY!

Mamma, Amanda och morfar körde ner mig till flygplatsen i Gbg. När jag gick genom säkerhetskontrollen så fick dom inte följa med mig längre. Jag trodde inte mamma skulle släppa taget om mig, faktiskt.. Hon grät, jag började då också gråta. Amanda grät hon med.. Usch va jobbigt. Sen får jag sms av Mudde att hon saknar mig och gråter. Usch vad det är jobbigt att lämna alla då! Det är nåt jag verkligen hatar med det här. Jag älskar er alla av hela mitt hjärta <3

Annars så är Mamman och pappan snälla och trevliga, barnen har jag inte träffat än för dom sov när jag kom(kom hit vid 22.15) , men imorrn så ska jag få träffa dom och sen ska vi in till staden så jag får se mig om lite :)

Nu måste jag sova i alla fall, annars kommer jag aldrig upp :P

Gonatt på er alla, hoppas ni har det bra!

                                                                                                                                                                         /Sandra

RSS 2.0