Regn..

Sitter nu i soffan och kolla på VH1 med Frida efter en lång gårdag i Sthlm.

Vi hade faktiskt fint väder hela dagen igår när vi gick runt i Sthlms stad. Värre är det idag, hemma i Värmland, lika mycket regn som vanligt. Regnet öser ner. Det märktes när vi kom in i Värmlands regionen igår, det började verkligen ösa ner på en gång. Det är verkligen typiskt.

Idag blir det därför inte mycket roligt att göra. Sitta hemma framför datorn och tv:n antar jag. Jag ska försöka att få undan lite disk och tvätt också. Laga mat också kanske? Nja, vet inte om jag orkar. Jodå, jag får väl ta tag i det med. Mat måste man ju tyvärr få i sig.

Sthlm som sagt var det fint väder i. Vi kollade runt på stan, hittade lite kläder. Skräll va? Haha. Sen köpte vi god mat på någon resturang med porrinredning. Tyvärr åt sig både Frida och jag mätta på brödet innan maten kom.
Efter maten gick vi in i gamla stan, köpte glass och gick neråt vattnet för att sitta på kanten och äta den.

Nu orkar jag inte skriva mer, have a nice day in the RAIN!
Vi träffade Anna, i korvkioskkön(sthlm) :D

CIAOCIAO

Saknaden är stor!

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen. Har inte så mycket att skriva om nu för tiden. Eller ja, det har jag aldrig egentligen men.

Igår var sista middagen med Emma här i Lux, i alla fall när hon är här som au pair. Det blev väldigt dyrt!!! Men gott var det i alla fall, och man får väl slå på lite större när det är någons sista helg. (Det låter som att hon ska dö :P ) Vi tog lite goofyga kort på oss i en sån där automat, haha. Lyckat vet jag inte om det blev, men vi fick ett varsit kort till slut i alla fall :D

Men detta inlägget är faktiskt egentligen tillängat till min mormor.

Idag är det mormors födelsedag och hon skulle ha bara ha blivit 64 år. Jag saknar henne så otroligt mycket, finns nog inte bra ord som beskriver hur mycket. Hon var en av de bästa människorna som fanns i mitt liv. Och det känns tungt att jag inte kan gå till hennes begravningsplats för att tända ett ljus. Jag kan heller inte gå till en kyrka här för jag måste snart iväg och sitta barnvakt :(
Jag får helt enkelt tända ett ljus inne på mitt rum och mina tankar till dig kommer vara med mig hela dagen. Tankarna kommer alltid vara med mig, men idag, lite extra mycket.

Saknar och älskar dig mormor <3


RSS 2.0