Familjen! :)

Jag trodde att folk var vana vid det här laget att jag inte är bloggartypen och uppdaterar inte speciellt ofta. Ändå fortsätter ni att tjata? Haha, ni folket är bra roliga. Till och med min kära mor sa det till mig förut, att jag inte uppdaterar. Att jag är dååålig på att skriva i min blogg. Och ni har rätt, jag är dålig på det. Detta beror på att jag har ingen ork till det. Jag tycker inte att jag har nåt intressant att skriva om. Jag menar, det händer inte mycket i mitt liv som är intressant för andra personer att läsa om. Fast i och för sig, det finns ju som människor (mina vänner och min mamma, haha^^) som älskar att läsa bloggar bara för att. Haha.

Okej, då ska ni få höra något roligt nu faktiskt. Jag tycker i alla fall att det är roligt..

Min familj är här! Mamma, Ulf, Amanda och t.o.m. Morfar. YAY :)

De anlände ikväll, runt halv tio tiden och jag mötte upp dom vid Gare. Sen tog vi bussen till vandrarhemmet som de ska spendera natten på för att sedan checka ut 10 imorgonbitti och åka vidare till Hotel Bristol som ligger nere vid Gare. Lite rörigt blir det men det ordnar sig nog.

Efter att jag har mött upp dom imorgon, och följt med dom till hotellet, vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. De sakerna jag tänkte visa dom blir Centrum, Gare, Auchan och antagligen "turist"-stället vid murarna och grottorna. Jag kommer inte på vad det heter just nu.
Grottorna blir nog på söndag skulle jag tänka mig. På söndagarna i Luxemburg finns det nämligen ingenting annat att göra. Allt är stängt när det är söndag/röd dag. Förutom alla matställen förstås. Kl 15 på söndag ska vi också åka hem hit och fika med Aupair-familjen. Då får dom se hur jag bor och vilka barn jag har hand om. Hoppas att dom gillar familjen/barnen lika mycket som jag gör :)

Nej, nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon för att ha en heldag med min underbara familj och visa dom runt i "min" värld!

Gonatt på er, CiaoCiao

RSS 2.0