Krångel..

Svårt att sova inatt, kunde inte sluta fundera på vad jag skulle göra. Allt blev så krångligt. Jag vill men ändå inte. Nu har jag ju förberett mig på hur allt skulle bli med tidigare resa osv. Nu då? Det är ju inte deras fel att personen väljer att avsluta sitt avtal innan hon ens kom hit.
Jag har så himla svårt att lämna dom bara sådär, om dom inte har hittat nån innan jag far hem. Det är en helt underbar familj, utan tvekan. Barnen är så himla goa och S är grymt snäll. P är snäll också, men inte riktigt så vi pratar allt för mycket.

Det som var svårast för mig, mitt största beskymmer om jag stannar, var att jag inte kommer komma igång med USA-ansökan. Jag har till och med bokat min intervju och informationsmöte redan, och det i början av November.
Men som sagt, jag har tänkt på det, och jag har även kommit fram till ett beslut.

Hittar dom ingen ny på kort varsel, stannar jag tills slutet av November/början av December. Däremot kommer jag ändå hem en vecka i slutet av oktober/början av November för att ha mitt möte och min intervju, och självklart träffa alla.

Jag bad mamma ringa mig nyss så jag kan berätta hur allt ligger till. Nu när hon ringde sa hon att hon ringer när hon kommer hem. När vi la på, börjar tårarna rinna.
Jag var ju inställd på att komma hem nu, att äntligen komma hem och träffa alla utan att åka iväg efter en vecka igen. Svårt att höra mammas röst då, måste jag säga. Jag saknar alla så himla mycket. Dock inser man det inte förrens nåt sånt här händer. Inte för mig i alla fall.

Förlåt Honeypie! Jag kommer i alla fall hem en vecka så du och jag kan gå på mötet tillsammans, och träffas allmänt. Sen är det bara tre-fyra veckor efter det som vi ses igen! Okej?

Saknar er alla grymt mycket, men en månad till går fort :)

Puss och Kram

CiaoCiao

"Det finns mus till båda två"

Idag har varit en bra och härlig dag faktiskt. Min värdemamma är ledig hela veckan pga inskolning för Emma på dagis och Leo i skolan. Dock börjar Leo imorgon och Emma på onsdag, så idag behövde jag inte vara själv med barnen. Det kändes inte riktigt som jag jobbade faktiskt, om jag ska vara helt ärlig. Det kändes som om jag bara var med och umgick med dom.
Barnen är inte svåra eller jobbiga att ha och göra med när jag är själv med dom, de tycker om mig och håller sig till mig, men så fort S är med blir så fruktansvärt mammiga så det finns inte. Därför höll de sig mest till henne och jag hade inte direkt något ansvar för dom, OCH jag fick sova en timme extra imorse, skönt!

Dagen började med, som sagt, en extra timmes sömn. Efter det bar det iväg till Auchan för att få Leo och Emma klippta, köpa kläder och skor och lite andra behövliga saker. När det var klart gick vi till Quick och åt lite mat, sur och otrevlig tjej i kassan och vi fick inte allt vi skulle från början. Krångel!
Efter maten for vi hem och vilade, i alla fall Leo, Emma och S. Jag tittade klart på min säsong 9 av CSI.

Under eftermiddagen tog vi bussen in till stan, där S skulle hämta ut födelsebevis för Emma och jag skulle posta mitt paket hem till Sverige. Så mamma, snart kommer ett stort paket med mina saker hem! Ska också nämna att regnet började ösa ner när vi satt i bussen IN till stan. Dygnsura blev både vi och mitt paket. Hoppas det håller!
Efter det gick vi till en glassbar(som jag aldrig kommer ihåg namnet på, nåt på V..). Där var fullpackat och folk stod mitt i dörren, för att komma undan regnet, när jag kom där med barnvagnen. Tror ni att ungdomar flyttar på sig? Nej, verkligen inte. Inte förrens jag hade sagt "Pardon" 5 ggr. Kom in tillslut och vi beställde in glass till barnen och mig och pannkakor med massa frukt och grädda till S. Och här kommer min rubrik!
Leo sa att han ville ha en mus(Musse Pigg-glass), men Emma fick inte det. Bara Leo förstår ni. Då säger S såhär till Leo "Leo, det finns mus till båda två"  Hur bra lät det att säga till en treåring? Haha.
När vi kom ut igen från caféet tog vi bussen hem och jag "slutade" för dagen.

Imorgon börjar Leo, som sagt, i skolan. P och S är lediga hela dagen imorgon men båda ska med Leo till skolan så jag kommer att ha Emma ett par timmar under förmiddagen. Efter det.. Då slutar jag! Då har jag en helt ledig dag, jippi!

Gissa vad jag ska göra då?!
Jo jag ska rensa ur och städa mitt rum, packa och skicka hem mer saker till Sverige, fixa present till Emma som fyller två år veckan efter att jag åker hem, fixa en liten present till Elias och Helene, en liten present till familjen.. och sist men inte minst, bara kolla runt på stan.

Sen får vi se hur resterande av veckan kommer att se ut, hoppas på lite lediga halvdagar sådär. Lite sovmorgon kanske? Hihi :)

Helgen var också helt underbar, massa svenskt och massa party. Vi åkte till Scanshop på lördagen och handlade lite svenskt godis och sen vidare till Belgien och IKEA. Käkade lite svensk mat, det vill säga köttbullar, och det var inte en NORMAL portion jag fick i alla fall.
Jag fick välja mellan det vanliga, liten, mellan eller stor portion. Jag valde mellan, eller ja, normal som man säger där. Vet ni hur många köttbullar man fick? MINST 20 stycken! Hur är det en normal portion?

Påvägen till IKEA, kläcker våran kära vän ur sig nåt riktigt roligt. Det här är hennes citat
"Jag fattar inte det här. Hur kan Jesus vara vithyad och ljusbrunt hår när han är typ.. från Nigeria?!"

Tror ni alla i bilen vek sig av skratt eller? HAHA, bra jobbat Angie! Vi hejar på dig ;)


Nu blir det film och sen sova så att onsdagen snart är här, då kommer min EMMA! YAY! Längtar :)

CiaoCiaoVärmland, Norrland, Norrland, Värmland
Missing; SKÅNE!


Ett helt år..

Jag kan inte fatta det, det har gått ett helt år. Du har varit borta ur mitt liv i ett helt år. Varför? Jag vill att du kommer tillbaka, NU! Jag saknar dig så otroligt mycket, du var en av de bästa som fanns på denna planet. Och så bara försvinner du? Hur kunde du lämna mig?Jag älskar dig mormor, always and forever <3


Trots att det inte är någon bra dag för mig så är det ändå Marlenes 20års dag idag, så jag passar på att säga grattis till henne(även om hon inte läser det här).

Grattis Marlene på 20års dagen, hoppas att du får en bra dag :)Ikväll blir det bio med Aristea och Emma, imorrn blir det utgång med MASSA aupair-tjejer. Både svenska och finska faktiskt :) Kommer nog absolut bli en bra helg trots allt.

Hade så bra,
CiaoCiao


RSS 2.0