BILDREGN.

Okej, jag känner att jag inte orkar skriva massa denna gången heller. Däremot kommer ni få massa bilder i detta inlägget, så hoppas det duger i alla fall :)

Dock ska ni veta.. NYC was AMAZING! Älskar staden. Alltså, det var grymt. Känns verkligen som man är i en film när man är här, när man hör amerikanskan och ser allt som finns på tv.
ALLT är mycket större än hemma. T.ex. idag, till middagen, grillade dom. Kycklingbitarna var dubbla storlekar än hemma i Sverige och då var det inte ens dom största. WHAT? Haha.

Okej, jag är ledsen, men jag orkar verkligen inte skriva något mer så här kommer bilderna.
Skriver antagligen imorrn också. Godnatt på er.

Den här sista bilden är min favorit. Titta på honom.

Han bara sitter där på en stol och kollar in i en sopbil. Hur mycket bättre leker livet liksom?! HAHA. Jag skratta tills jag grina när jag såg honom. Brooke, en tjej från Australien, hon tyckte nog att jag var sjukt störd. Fast jag gjorde ju så att hon skratta också tills hon grina så.. LOVE IT!

Alltså, det här är min favoritgubbe i hela NY ;)

 


New Jersey.

Nu är jag äntligen här. Hemma hos familjen.
Detta kommer inte bli ett långt inlägg för jag ska snart springa ner och äta middag, men jag skriver senare om veckan i training school och NY-resan. Med bilder! Jag lovar ^^

Vill bara berätta att jag är nu här och trivs redan jättebra. Familjen är riktigt trevlig och barnen är jättesöta. Dom älskade dom rosa muggarna från liseberg, haha. Vilken tur jag har, jag dom tänkte skita i att ta med dom.

Mitt rum är jättefint och mysigt. En stor sänga med mycket kuddar, en stor garderob och lite mer saker. Delar ett jättefint badrum med flickorna, vilket inte gör mig ett dugg.

Nu till det "stora".. Haha. Jag hamnade inte i Ridgewood i alla fall. Familjen sa ju att de letade nytt hus i den staden, men dom hittade inget. Dom har därför köpt ett hus i wyckoff, där jag sitter just nu. Wyckoff ligger ungefär bara 5-10 min med bil från Ridgewood, så det är fortfarande i New Jersey :)


Men som sagt, inget långt inlägg nu. Ska ner och äta. Skriver mer sen med bilder till.

CiaoCiao

Long Island!

Nu ni, nu är jag här! Det var en ganska jobbig resa faktiskt, med tanke på att vårat flyg från frankfurt var sent med 3,5 timme. Tur att jag inte var själv!

Mycket sömn har jag inte fått, så just nu sitter jag här som en zombie och uppdaterar bloggen. 8 timmar på 2,5 dygn. Inte bra! Men vad gör man inte för att för att komma hit, till USA? ;)

Första dagen är avklarad, varit mycket prat i klasserna om allt möjligt gällande barn. Vi har också haft lite pyssel under eftermiddagen. Maten är väl inte den bästa, men så är det ju alltid med skolmat, vart man än är i världen.
Efter middagen hade vi sista "lektionen" för dagen. Vi hade "internationall sing-a-long". Alla länder skulle sjunga en varsin barnlåt, med rörelser. Sverige sjöng små grodorna, jag var midsommarstången. Vem behöver en lång midsommarstång liksom? Haha.

Nu sitter vi alla här med varsin dator och försöker få reda på allt som hänt sen igår/förrgår.
Jag orkar tyvärr inte blogga mer, och jag orkar inte lägga in bilderna på datorn nu. Det får bli en annan dag.

Over and out!

USA, here I come!

Jag vet, jag har inte skrivit på ett bra tag. Jag har för det första inte haft någon lust att blogga, men samtidigt har jag haft endel att göra såhär in i det sista.

För imorgon gäller det. Om 9-10 timmar sitter jag i bilen påväg till Landvetter. Nu är det NÄRA!
10.55 går planet mot Frankfurt och sen flyger vi vidare mot NY 17.00. Finally, är jag snart där. Hoppas verkligen att jag stortrivs i familjen. Dom verkar otroligt trevliga hittills, men man vet aldrig. Dock vill jag vara positiv. Därför säger jag: IT'S GONNA ME AWESOME! :)

Hejdå alla nära och kära, vi syns om ett år. Om ni inte kommer till andra sidan atlanten och hälsar på ;)
Lovar att jag ska försöka blogga bättre när jag kommer till familjen och kommit in i vardagen.

Ha det så jättebra hemma i Sverige och lev livet, för det ska jag göra!

CiaoCiao

 


Rösta :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


ONT!

Fan va ont jag har! Mitt öra exploderar snart, känns det som. Jag avlider!
Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Försökte sova så att jag ska slippa känna smärtan, men lyckas jag somna? NEJ.

DAMN!

Och jag som ska flyga om två veckor? Hur ska detta gå?
Jag hoppas att dom har nåt svar till mig på VC imorrn, så att det går över snart. För jag kan ju inte flyga med ont i örat. Då kommer jag verkligen att dö.

Det här blev ett klagoinlägg, men var tvungen att göra nåt för att koncentrera mig på något annat ett tag.

I'm almost there.

Nu är jag hemma. Har faktiskt varit i sveariket sen i söndags. Dock har jag haft fullt upp och inte haft tid för att uppdatera här, men nu så.

Det var så grymt jobbigt att lämna Luxemburg, eller rättare sagt, familjen. Jag och Sofia hade gråtkalas kan jag lova. Båda var rödsprängda i hela ansiktet och hade svårt att få fram ord. Tillslut sa hon "Tack så jättemycket för att du har gjort för oss. Tack för att du har varit där för barnen och oss hela tiden. Du har varit som en bästa vän samtidigt som du har varit som min tonårsdotter. Vi kommer sakna dig så otroligt mycket. Och barnen, dom älskar dig verkligen."

Förstår ni att vi grät?
Barnen krama och pussa mig, men var inte ledsna. Dom förstod inte att jag verkligen skulle åka den här gången. Annars brukar jag ju åka, men komma tillbaka. Dom fatta inte att jag verkligen inte kommer komma tillbaka på väldigt länge.
Jag skicka sms när jag landat i Sverige och berätta att resan gått bra osv. Dagen efter fick jag svar:

"Vad skönt att allt gick bra. Barnen pratar om dig mycket, de har inte riktigt förstått ännu.
Ha nu ett par lugna veckor innan du åker. Jag mailar snart! Kramar från hela familjen."


Usch, jag tycker inte om hejdå. Det är jobbigt!


I alla fall.. Sverige börjar bra. Emma och Nichole hämtade upp mig på flygplatsen och vi åkte direkt vidare till Liseberg. Grymt! Älskar karuseller.
Det sägs att det är mycket sånt i USA, och jag hoppas det stämmer, för I LOVE IT! :)

Jag spenderade några dagar hos Emma. Träffade även på Sara under tiden Emma jobbade. På tisdagen åkte jag hem till lilla Kil, blev upphämtad av mamma och åkte raka vägen hem. Skönt att äntligen vara hemma ett tag!
Onsdagen spenderade jag med att köra Amanda till Säffle. Träffade på kusinerna, hade lite vattenkrig, fick mat och sedan åkte jag till Karlstad för att spendera resten av dagen med Jea. Härlig dag!

Idag har jag vart i stan med Frida en stund, sen hem till mig för att se lite film.
I stan lyckades jag få tag på en adapter+förlängningssladd till USA, finally. Även målarböcker till flickorna, med bamse och pippi. Mer svenskt än det kan jag väl inte komma? :)

Nu är det nära, 17 DAGAR KVAR till landet med stort L. U S and A here I come!

Me and my lovely hostkids in Luxembourg <3RSS 2.0