Död.

Okej, blogga är så TRÅKIGT just nu, så ursäkta om bloggen är död.
Enda anledningen till att jag uppdaterar nu är för att jag blir utskälld av Cindy. Sluta tjata nu Cindy, men inget kommer förändras och det vet du ;) Haha.

Nejdå, skoja. Ska väl försöka skärpa mig. Kan dock inget lova.

Det som har hänt sen sist jag skrev, som är riktigt minnesvärt, det är att jag har varit på Six Flags. FY FAN va kul det var! Det äger liseberg 1000ggr om.
Liseberg är bara en dålig kopia av Six Flags, om jag ska vara ärlig. När man såg och åkte många av karusellerna var det precis som dom på liseberg, dock 1000ggr större och roligare.

Balders 70 gradiga backe är INGENTING jämfört med dom här backarna. AWESOME! :D


Så, det var det intressanta som har hänt mig sen sist. Just ja, jag har fått present från familjen hemma i sverige. TACK <3

Nu ska jag gå ut och drunkna i detta regn.

Sandra out, PEACE!

Dålig början.

Angående starten av min vecka så kan jag säga såhär: DEN SUGER!

Allt har gått fel, och då menar jag i stort sett allt!
1: Jag råka ha sönder hela glasbordet i vardagsrummet.
2: Lillan bajsa ner HELA sig + kläderna.
3: Jag brände middagen igår.
4: Collegekursen sög.
5: Äldsta tjejen skulle spotta ut tuggummit och det fastna i håret på henne. (Blev lite hemmafrisörska)
6: Det var krångel med parkeringen för college också.

Jag hoppas INTE att den här listan blir längre.

Dock har nåt bra hänt just nu också. Jag lyckades nämligen fixa så jag kunde hoppa av kursen och få alla pengarna tillbaka. YES! Nu ska jag bara prata med pappan ikväll och kolla upp om jag är ledig 22-24 så att jag kan ta helgskurs då istället :)

Ska också försöka plugga klart teorin till körkortet, så kanske jag kan göra det om 2 veckor.

Okey, pray for me!

Sandra out, PEACE!

College.

Bara så ni vet, jag HATAR att plugga! Det finns en anledning till att jag inte har pluggat vidare. Jag hoppas verkligen att jag kan hoppa av den här kursen och ta en helgskurs istället, för usch va tråkigt det var idag.

Annars har dagen varit okej, inte rolig eller superbra, men okej. Detta beror mest på att jag igår fick värsta sjukdomen igår :S
MAMMASJUKAN! Ja, igår kom dagen/kvällen då jag saknade min mor otroligt mycket. Jag vet inte varför, det bara kom. Jag grina mig till sömns tror jag, men nu har jag pratat med henne och allt är bra :) Älskar dig mamma <3

Självklart saknar jag alla andra hemma också, men mamma är något speciellt.


Helgen däremot har varit grym! I söndags var jag med Sarah till New York, awesome. Vi hade grymt kul, även om det regna. Dessutom träffade jag på mina Philly-vänner. Hur liten är inte världen? Haha. Jag menar, New York är inte direkt den minsta staden på jorden.
Fredag och Lördag jobbade jag, men det var rätt skönt. Det var bara jag och den lilla, Ellie. Lolly och pappan var i Atlanta under helgen.

BTW, jag ska inte till Washington DC i slutet av september. Det blir inte av för vi hade nästan inte fått någon tid att göra något, så det får bli en annan gång :)


Två av dom bästa låtarna just nu: Auburn - La la la & B.O.B - Airplanes. Grymma!

Cindy, jag saknar dig otroligt mycket också. När jag kommer hem till Europa igen ska vi göra världen osäker ;D


Sandra out, PEACE!

Bah.

Okej okej. Nu har jag blivit utskälld igen av Cindy. Förlåt, men jag pallar inte att blogga. Det är inge roligt, inte just nu i alla fall.

Den senaste veckan, eller hur längesen det nu var jag blogga, så har jag hunnit med lite saker. Jag har ätit på McDonalds för första gången i USA, jag har vart på informationsmöte och ska anmäla mig till college, jag har gjort manikyr ytterliggare en gång, jag har hittat en ny tysk vän, jag har sett "Scott Pilgrim vs The World" (Asbra film, speciellt om du gillar Tekken), kört massa bil (Äntligen!), varit på IKEA!, träffat en ny svensk tjej, ätit på en asgod restaurang och massa annat.

Nu orkar jag tyvärr inte skriva mer.
Jag lever i alla fall, right Cindy? ;)

Sandra out, PEACE!

Ser ni vad som gömmer sig där på andra sidan när vi var påväg till IKEA? ;)

RSS 2.0