BB Good.

-4 kg. Yay. Det går ju fort nu, wow! Igår stod det ju på -3 kg, men idag.. -4 kg. Jag blir ju helt överlycklig. Trodde inte att det skulle såhär bra faktiskt. Just nu känns det inte ens svårt eller jobbigt. Jag mår riktigt bra. Det är faktiskt skönt att vara ute och gå, i alla fall i det här vädret. Skönast på kvällen, när solen har gått i moln. Då ligger den inte på och bränner upp mig under tiden jag försöker gå och andas. Haha. Under kvällen, runt 19-20, då är det fortfarande fint väder med ungefär 15-17 grader varmt fast utan sol. Heja vädret i Luxemburg. Under dagarna nu på våren är det alltså lika varmt som det är under sommaren hemma i Sverige, det är ju skamligt. Stackars Sverige, haha.

Om ungefär en timme ska jag faktiskt ut och gå igen, trots att det är skönt att sitta här med. Men finns mycket att gå runt och tänka på som man aldrig annars vill fundera på. Få en klar tanke på vissa saker och ting.

Ingen IKEA blev det idag heller, S orka inte åka för hon ville inte sitta fast i trafiken på vägen hem igen. Det är nämligen påsklov nu, och då är trafiken tydligen fruktansvärd. IKEA blir det alltså en annan dag, en dag snart hoppas jag, hihi.

Tänk er, hur många ggr har jag bloggat nu på hela veckan? Jag vet inte själv exakt just nu, men många ggr är det faktiskt. Helt otroligt. Jag vet inte riktigt vart allt det här kommer från faktiskt, men det känns lite bra måste jag erkänna. Haha, puckoSandra^^


CiaoCiao


Kommentarer
Postat av: Jea

Höhö, nu är du också fast i bloggvärlden ;)

2009-04-05 @ 14:20:14
URL: http://myescape.blogg.se/
Postat av: Jea

Jadu, den har en magisk kraft som drar en till sig :O

2009-04-05 @ 15:09:55
URL: http://myescape.blogg.se/
Postat av: Emelie -EmeliesPlace

fin header du har :)

2009-04-05 @ 15:15:56
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Emelie -EmeliesPlace

svar: det var så lite så :)

2009-04-05 @ 23:40:00
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87



2009-04-05 @ 23:49:25
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: sara

bra sandra!! :D you rule!

2009-04-06 @ 08:45:29
URL: http://magnumclassic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0