Begravning

Idag har jag vart på begravning för min gammelmormor. Min andra gammelmormor som har flyttat till himlen. Tyvärr så kände jag inte denna gammelmormor, jag har nog bara träffat henne ett fåtal ggr, och dessa ggr var när jag var väldigt liten så det är inget jag kommer ihåg heller :/ Pga av detta kände jag inte speciellt för henne, däremot kände jag för pappa, mina fastrar och min farmor. Jag grät inte så mkt som jag trodde jag skulle göra (jag grinar alltid när alla andra grinar) men en liten svätt kom det ändå :'(

Förutom det har inte det hänt så mkt idag, jag har vart i skolan en sväng innan. Jag greja lite med mitt spel så att jag förhoppningsvis får ett MVG på det istället för VG. För då får jag antagligen MVG i slutbetyg av Lappen i Vm ;D

Sen var jag och Sara iväg och köpte biljetter till Studentfesten 2008 på nöjes de 12 juni! Kom igen alla, köp ni med! Det kostar 120 spänn.

Nu ska jag väl försöka plugga vidare med TkPs om det går, just nu har jag inge pluggarhumör så det kommer nog inte gå så himla bra. Men ska göra mitt bästa^^ Annars får jag väl gå ut i solen och dö av värmeslag ;P

Hejsålänge!

 
Ett ljus för Linnéa Larsson. Rest in Peace!

Mu, inte roligt :/

Idag har jag nästan bara pluggat, gud va tråkigt det är! Men innan pluggar-dagen började var jag på idrotten och blev tvingad att springa 3 km, I VÄRMEN, utan träningskläder. Jag dog! Jag var tvungen att springa den för att jag skulle få G, så.. Nu har jag G :) Det känns bra iaf.
Sen, då började helvetesdagen. Efter maten gjorde vi färdigt engelskan - Done!
Efter det gjorde jag klart examination två i PL:n - Done!

Sen åkte jag hem, och när jag kom hem fortsatte jag plugga. Så nu har jag gjort klart nästan två teknisk psykologi-uppifter. Känns bra faktiskt eftersom att det är det som jag släpar mest i. Eller ja, typ det enda ju :P Men nu kommer jag snart igen, tänkte vara färdig med allt tills på fredag, jag tror nog jag klarar det faktiskt. Håll på mig! :D

Jag gjorde faktiskt en pause i pluggandet, jag hjälpte sara att kolla efter skor. Men ack och skoskav så hitta vi inga. Det finns inga normala fina, för ett bra pris, som passar bra och man kan ha på studentavslutningen. Knotbrock också!
Men jag tror nog att du hittar ett par Sara när du letar skor med din mamma, då brukar man hitta det mesta ^^ Good luck (Y)

Nu är jag väldigt trött, men jag vet inte om jag ska fortsätta att plugga och somna på tangentbordet eller om jag ska gå och lägga mig. Hm, vad ska jag göra?

Skolan

Just nu sitter jag i skolan och har precis blivit färdig med en uppgift, och min lärare bara retar mig hela tiden XD Jädra göbbe!
Menmen, det ska nog ordna sig, hoppas jag. jag ligger faktiskt bra till i den här kursen, vill inte sabba det nu ^^

Sen ska jag jobba, plocka glass. Jag vill inte, jag vill ju bara ha glass då.. Jobbigt detta, ett riktigt dilemma. Men sen efter det ska jag iväg till Maggan och testa balklänningen innan hon syr upp den. Hoppas att det blir bra :) Hoppas att jag kan få se någorlunda fin ut för en gångs skull.

Sen blir det nog hem och plugga mera, men det vill jag inte heller. Idag känns det inte som om jag har lust med något som har med skolan att göra. Men allt ska vara inne denna veckan så jag måste blir färdig med det sista innan fredag.

Hejsålänge!


Sommarn är (snart) här :)

Det här kommer ju bli en kanonsommar iaf!

Först blir det studenten och direkt efter det drar jag och Frida till London några dagar, sen när jag kommer hem blir det lite jobb(ca en vecka) på maxi och sen åka till Arvikafestivalen och vara funktionär där vid nedre insläppet med Mudde. Sen efter det blir resterande sommarn på Maxi antar jag, men efter sommarn. Då drar jag till Norge :D Då blir det till att vara Aupair i ett år eller så. Ska bli gött att göra nåt annat för omväxlingsskull :P

Så, sommarn längtar jag defenitivt till :D

Sommar <3

Mors dag

Idag är det mors dag, ingenting som vi brukar fira sådär jättemkt precis, men jag har iaf köpt en blombukett och ett kort till henne som jag hoppas att hon tycker om. Även om jag inte kan snitta blommor på ett bra sätt så har dom iaf överlevt tills idag, när mamma kommer hem från Mattilla. Kanske tack vare Frida XD Tack för hjälpen Frida, du får nog lära mig att snitta bra nångång ;) Sen vet jag inte om jag ska laga nån mat till dom när dom kommer hem, känns inte som om jag orkar det :P

Igår var det Eurovision Song Contest och det var en helt ok låt som vann, som jag sa "det är inge fel" samtidigt som jag luta mig bakåt och la mig till rätta i soffan. (Det tyckte Sara var skitkul ^^)
Det var en riktigt mysig kväll igår iaf med natchos, fruktsallad och glass :) Sen att vi blev väldigt övertrötta under kvällen är väl ingen skräll när det gäller mig, Frida och Sara XD Vi skratta nog åt det mesta, speciellt den ryske som åkte "skridskor" på scenen. Och sara tyckte varenda gubbe va söt, sara älskar gamla gubbar ;D Men Frida, hon tycker om att köra upp bananer någon annan stans, hahahhahahahhahah.
En bra kväll !

Idag har jag städat efter igår och klippt gräset :'( Nu har jag ont i händerna ju, och jag måste ju plugga sen också. För snart är det studenten, JIPPI :D Finally så är det snart slut på skooooooolan, och då blir det London nästa med Frida :D Ska bli gött och kul att få åka nånstans utan föräldrar, bara vi inte tappar bort oss i storstan Frida ^^ Sen blir det massa jobb på Maxi i sommar, men sen drar jag till Norge och jobbar i september, som aupair. Verkar som en jättebra familj och jag får massa gratis från dom, t.ex. som resor, spa, gym, boende, mat ;) Längtar dit med!

Nu blir det att fixa mig mat.

Grattis på mors dag mamma, älskar dig <3

image4

Haha XD

Det trodde ni inte va? Att jag skulle skaffa blogg ^^
Men jag måste säga att Sara gjorde det lockande att starta en blogg med det namnet jag skrev på msn (när jag inte var seriös för fem öre)

Så nu har jag en blogg, är du Sara och du Frida nöjda nu? ;P Det är ju bara ni som kommer läsa den iaf, och det känns inte som om jag kommer uppdatera den så mkt heller måste jag säga, men man vet ju aldrig. Jag sa att jag aldrig skulle skaffa en blogg heller, och se nu vad ni har fått mig till att göra :O
Men jaja, det kan vara kul och testa nya saker också.

Och bara så ni vet, det kommer nog inte stå speciellt intressanta saker i den här bloggen. Iaf inte som det verkar nu, för jag är ingen intressant person XD Jag är bara allmänt konstig och flummig ;)

Nej, nu får inte det här ta upp min tid till att plugga. Jag har ju hur mkt kvar som helst att göra känns det som, och jag måste btw hämta syrran nu.

Hejsålänge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0