Födelsedag?

Yes, it is. Det är min födelsedag idag, men det kommer inte hända mycket har jag på känn. Det brukar inte hända mycket i Lux på en söndag, och eftersom att den personen som jag verkligen såg fram emot att spendera helgen med, blev sjuk.. Ja, då blir det inte mycket alls istället.

Hela fredagkvällen satt jag inne, hela lördagen satt jag inne, och idag. Ja, idag blir det väl lite tårta här hemma, men sen vet jag inte. Kanske skulle ta en fika med Alexandra på kvällskröken, men det berodde på om hennes tävlingar tog slut i tid.

Jag undrar om det var rätt beslut av mig att åka tillbaka till Lux? Familjen är fortfarande helt underbara, och för den skullen ångrar jag ingenting. Men allt det andra runt omkring. Ingenting var som det var förut. Det känns inte som samma Lux eller som samma människor. Några känns annorlunda, väldigt annorlunda. Som dom har bytt personlighet. Som att dom har tagit den där underbara personligheten, kastat den i sjön och sen snott någon annans mindre underbara personlighet. Tyvärr. Hoppas dom lyckas fiska upp den snart igen.

Well Well, now it's time for one more episode of friends and then nighty nighty.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0