Blue man group <3

Nu har jag en sån period igen, jag tycker det är riktigt tråkigt att blogga. Fast jag vet att om jag börjar igen kommer det rulla på med några inlägg iaf. Hoppas jag. Haha.

Denna veckan har jag jobbat som vanligt, men förra veckan var jag helt ledig. Familjen var på kanarieöarna under hela veckan och jag passade då på att få hit lite besök från sverige. Det blev inte bara storfrämmat av en svensk medborgare, utan två. Dock kom den ena hela vägen från norska gränsen.

Emma dök upp på måndagkvällen och Frida hämtade vi upp på natten mellan onsdag/torsdag. Emma stannade tills på fredag och Frida tills på söndagen. Jag hade alltså fullt upp hela veckan, hur kul som helst!
Det blev en tripp till Ell med Emma på tisdagen, och jag lyckades köpa mig en ny jacka som är något tunnare än vinterjackan.

När Frida var här bestod det mesta av att visa henne runt och även en liten utgång klämde vi in på fredagen. Så nu har hon fått sett både turistsidan och utgångssidan av Lux. Så.. Vad tyckte hon? ;)

Lördagen åkte vi iväg till den skandinaviska baren och kollade på melodifestivalen och det var den bästa mellanakten EVER! THE BLUE MAN GROUP! I love them! Alltså, sötare får man leta efter. Jag vill gifta mig med dom! Och så ska dom underhålla på vårat bröllop och skrämma skiten ur alla :D The best wedding ever, or what?!THEY'RE SO CUTE! <3
(Dock är dom sötare med gula stirrande ögon)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0