Uppdate (typ)

Nu sitter jag i mörkret och kollar på Supernatural, säsong 2. Ska alldeles strax krypa ner i min varma säng och sova. Jag hoppas verkligen att jag somnar fort, för jag är trött. Imorse höll jag på att försova mig, eller ja. Jag vaknade 08.09. och S måste åka senast 08.15. Upp och hoppa blev det i alla fall. Snabbt som bara den. Haha.

Imorrn kommer Madeleine och blir här en vecka, ska blir riktigt roligt. Onsdagkväll blir det att träffa Sofie, vet inte om det dyker upp nån mer utav aupairtjejerna och joinar. Lördag prata Madde på att hon vill ut och äta med dom andra, så antagligen nåt sånt blir det då. Det andra har vi inte planerat ännu. Tiden kommer till det också, spontan får man vara om inte annat. Haha.

Madde åker hem 6 Maj och då är det inte långt kvar tills min familj kommer och hälsar på. Eller ja, en av mina familjer i alla fall :) Maj kommer vara en riktigt bra månad må jag säga.
Till och med morfar blir med, kan det bli bättre? Yay :D

I år blir även första året jag inte kan bli med till Sälen. Sälen är i slutet av Juli, början av Augusti. Dvs pappa och co kommer vara hemma 2 Augusti och jag åker tillbaka till Lux 1 Augusti, typiskt. Jag funderar på om jag ändå ska åka ner över en natt bara och tillbaka sen. Skulle vara ganska kul ändå och vara med en sväng. Vi får se hur jag gör helt enkelt.

Nu ska jag lägga mig och hoppas på en god natts sömn. Btw, på tal om god natts sömn. I förrgår natt så gick jag och la mig vid 2 och somnade ganska snabbt, men jag vaknade vid 5.30 och var helt slut. Kändes inte som om jag hade fått en blund i ögonen och jag var alldeles kallsvettig. Jag gick upp och drack vatten, tog värktablett coh gick och la mig igen. Sov till halv ett efter det. Grejen var att jag var inte sjuk och jag kommer inte ihåg att jag drömt nåt hemskt heller. Hm, undrar jag..

Jaja, som sagt. Sängen var det.

Nattinatti gott folk. CiaoCiao

Bryssel.

Nu ligger jag i min säng med datorn i knät och försöker fundera ut vad jag ska hitta på med Sara när hon kommer hit över helgen. Tänkte försöka ta med henne på bio en dag i alla fall. Då får hon se på stor biograf, istället för dom där små fjuttiga hemma i Karlstad, haha.

Idag har varit en varm, rolig, spännande och tröttsam dag. Jag och Emma har nämligen varit i Bryssel, Belgien, över dagen. Första gången för båda att besöka den staden. Först såg vi inte mycket, men efter lite promenad från tågstationen hitta vi shoppinggatan. Eller ja, turist- och shoppinggatan.
Vi gick runt lite och försökte hitta vägen till "Grand Place". Efter lite yrande hittade vi det, fint och stort. Mycket folk var det och mycket mycket fint väder. Solen sken och det var minst 27 grader i solen, och då menar jag Minst.
Efter vi tagit lite kort gick vi till en grekisk resturang och åt mat. Grillad lax med bearneisesås och pommes frites, mycket gott. Trevlig personal.
När maten var avklarad gick vi till en helt underbar fin och mysig butik. Kakor, kola, klubbor och karlameler innhöll den. Och dom hade byggt upp den på det finaste sättet. Alltså innuti butiken. Det var så himla mysigt och fint. Och goda kakor fick vi provsmaka på, hihi.
Därefter gick vi runt och kollade lite, var in i någon kryka och kollade lite. Vi gick förbi en skobutik och det var REA på ALLT! Paradiset. Emma kom hem med två par nya skor och jag själv kom hem med tre par nya skor. Billigt och bra. Är man i bryssel så är man. En palestinasjal köpte jag också.
Det var dagen i Bryssel. Tågresan innhöll mestadels kortspelande, haha.

Väl hemma i Luxemburg mötte vi Sofie och vi gick till Quick och tölade ett bra tag och allt och ingenting. Härlig dag!

Men nu är jag grymt sliten och trött, ska sova snart. Ska ju nämligen möta Sara imorgon. Yay! 11.20 ska jag möta upp henne i Gare. Hoppas att hon hittar från flyget till bussen bara i Hahn, haha.

Nej, nu blir det ett avsnitt av Brottskod: Försvunnen och sen sova.

CiaoCiao


Påsk.

Veckan som har gått, hm. Jag kan säga att det har inte riktigt gått lika bra som förra veckan när det kommer till att gå ut och gå osv. Jag har faktiskt vart ute varje dag, jag har vart ute med barnen. Det är faktiskt något, jag går och rör fortfarande på mig. Det jag menar är att jag inte har gått så mycket efter det att jag har slutat. Jag var ute och gick i förrgår och tänkte mig ut idag. Jag har i alla fall vart till stan två ggr också, och det är faktiskt lika med att röra på sig också.
Maten har faktiskt fortfarande gått bra. Visst, jag har ätit lite godis nu under helgen. So what? Det är påsk, det är tillåtet att äta lite gott då. Det är ju inte direkt så att jag har vräkt i mig godis hela veckan och kommer gå upp 5 kg för det. Jag är därför lugn och tycker att jag är duktig.
Däremot åt jag faktiskt svensk potatissallad i fredags. Barnens mormor och morfar är här och hälsar på och dom tog med sig massa mat från Sverige. Snällt, och gott! Haha.

Nu kommer jag vara ledig en hel vecka, ska i och för sig hjälpa S och A på torsdag och fredag när S och P åker till Paris. Jag tycker inte att det räknas som att jobba dock, jag ska bara hjälpa dom med lite avlastning eftersom att dom är ganska gamla och är inte van med så mycket spring och lek. Hehe, men det tror jag inte att Sara kommer ha nåt emot.

Imorgon ska jag till Emma i Ell och vi kommer ha en helgalen dag och vi gör det som vi planera att göra. Jag kommer dock inte komma därifrån levande i alla fall, haha. Det kommer bli världens bästa! ;)
Tisdag vet jag inte, men onsdag ska jag och Emma till Bryssel under dagen. Ska bli spännande. Hoppas att det är fint väder!
På torsdagmorgon kommer Sara, Yay! Ska hämta upp henne vid bussen runt kl 10-11 tror jag att det var. Haha, får kolla upp det. Annars finns det inte mycket kvar av mig sen, haha.
Sara stannar till Söndagmorgon så vi får se vad jag kan hitta på med denna jenta så att hon får en bra helg här i Luxemburg?!

Nu ska jag snart ut och gå tror jag.

CiaoCiao

Radion - min bästa vän..

.. i alla fall ikväll.

Ikväll blir det att sitta spikad framför datorn och lyssna på radion och följa Färjestad Bk mot Hv71 i 5:e finalomgången. Hoppas verkligen på vinst ikväll. För vinner dom ikväll.. Ja, just det.

SM-GULD!

Tyvärr kommer jag inte kunna vara på torget och fira med allihop eftersom att jag sitter i Luxemburg. Typiskt. Men jaja, jag vet i alla fall att dom har vunnit och kommer vara sååå glad. Hehe. Eftersom att jag skriver såhär kommer dom säkert inte vinna.
Nej, tyst nu Sandra. Dom vinner ikväll!

Heja Färjestad!


Bokat.

Nu har jag bokat min hemresa till sommaren. Jag kommer vara hemma mellan 15:e Juli till 1 Augusti. Så då får ni markera era kalendrar, för då vill jag träffa er allihop!

Annars då? Jo, jag fortsätter att gå ut och gå. Jag gick faktiskt fem av sju dagar förra veckan, mycket bra gjort av mig. Idag har jag dock inte varit ute och gått, jag var nämligen och träffade Emma inne i stan. Och jag åt faktiskt mat på Chi-Chis, fast en sallad :) Jättegod!

Det kom någon konstig gubbe när vi satt där, han började prata franska med oss. Vi fatta ingenting. Vi frågade honom om han kunde prata engelska. Han började då istället förklara för oss vad han ville på engelska och Emma fyllde snällt i pappret. Jag däremot fatta nada av vad han ville att jag skulle göra. Jag såg ut som ett frågetecken och frågade Emma: "Vad menar han?" Till min förvåning var det inte Emma som svara först, det var gubben. Han svarade mig, PÅ SVENSKA! O herregud, han pratar svenska. Tänk om jag hade sagt nåt dumt. Wow, det hade inte varit bra. Tur att jag kan vara tyst ibland, men bara ibland. Haha.
Gubben ville att vi skulle skriva i till nåt val. Jag fatta ingenting. Och förklaringen till att han kunde svenska? Gubben var från Danmark.
Förstår ni vad chockade jag och Emma blev? Jag kunde inte sluta skratta. Det var grymt pinsamt. HAHA.

Imorgon blir det "playdate" med Magdalena och hennes barn. Det är skönt med tisdagar för då har vi alltid nåt att göra under dagarna. Jag är däremot inte säker på om vi ska åka in till stan och äta glass eller inte. Det är nämligen deras födelsedagspresent till mig. Dom ska bjuda mig och barnen på glass. Snällt va? :)
Då ska jag i alla fall gå ut och gå imorgon efter jag har slutat. Ska bli skönt.
Nu har jag gått ner 4 kg på två veckor. Det vill säga 2kg/vecka. Om det fortsätter såhär blir det ju bra resultat, och faktiskt rätt fort. YAY! :)

Snart kommer Sara hit också, det ska bli kul och träffa henne och låta henne få se hur jag bor just nu. och att hon får träffa familjen jag bor i. Även Madeleine kommer hit. Hon ringde idag och prata med mig och Sofia, så nu har hon bokat resa hit 28:e April till 6:e Maj. Ska bli kul och träffa henne och umgås med henne, få lära känna henne. Och få någon att prata med lite under dagarna, annat än bara barnspråk. Haha.

Nej, nu ska jag snart sova.

CiaoCiao

BB Good.

-4 kg. Yay. Det går ju fort nu, wow! Igår stod det ju på -3 kg, men idag.. -4 kg. Jag blir ju helt överlycklig. Trodde inte att det skulle såhär bra faktiskt. Just nu känns det inte ens svårt eller jobbigt. Jag mår riktigt bra. Det är faktiskt skönt att vara ute och gå, i alla fall i det här vädret. Skönast på kvällen, när solen har gått i moln. Då ligger den inte på och bränner upp mig under tiden jag försöker gå och andas. Haha. Under kvällen, runt 19-20, då är det fortfarande fint väder med ungefär 15-17 grader varmt fast utan sol. Heja vädret i Luxemburg. Under dagarna nu på våren är det alltså lika varmt som det är under sommaren hemma i Sverige, det är ju skamligt. Stackars Sverige, haha.

Om ungefär en timme ska jag faktiskt ut och gå igen, trots att det är skönt att sitta här med. Men finns mycket att gå runt och tänka på som man aldrig annars vill fundera på. Få en klar tanke på vissa saker och ting.

Ingen IKEA blev det idag heller, S orka inte åka för hon ville inte sitta fast i trafiken på vägen hem igen. Det är nämligen påsklov nu, och då är trafiken tydligen fruktansvärd. IKEA blir det alltså en annan dag, en dag snart hoppas jag, hihi.

Tänk er, hur många ggr har jag bloggat nu på hela veckan? Jag vet inte själv exakt just nu, men många ggr är det faktiskt. Helt otroligt. Jag vet inte riktigt vart allt det här kommer från faktiskt, men det känns lite bra måste jag erkänna. Haha, puckoSandra^^


CiaoCiao


Fredag och nu helg.

3 kg, oh yeah. Det går i rätt riktning och det har bara gått två veckor sen jag började. Jag är glad nu. Det får mig positiv. 1,5 kg  i veckan, det är inte illa pinkat när det gäller mig. Håller jag det här uppe så blir slutresultatet bra, mycket bra. Nu längtar jag till sommaren för att se hur min väg fram dit har gått. Hoppas på i alla fall minst 10 kg, men vi får vänta och se.

Vad gör jag nu då? Jo, jag sitter i mitt rum och lyssnar på lite musik medans jag skriver bloggen. Tar det lite lungt efter att jag slutat jobba, för att snart ta en promenad runt Cents ännu en gång denna veckan. Det blir min fjärde dag att gå ut och gå, 4 av 7, bra Sandra! Men veckan är inte slut ännu, två dagar kvar, så jag hinner med flera. Det blir i alla fall en till, jippi!

Imorgon är det Lördag, äntligen. Då ska jag sova till 10 i alla fall. För sen ska jag med familjen till IKEA, där vi ska äta mat och handla mat. Skulle även kolla efter lite leksaker till barnen. Ska bli kul. Söndag vet jag inte ännu, Sarah frågade om jag ville med till Frankrike, men vi får se hur det blir med det. Jag ska kolla mina pengar och tider först.

Nej, nu ska jag äta upp mina björnbär, lyssna på några låtar till och sen gå ut i det fina vädret. Och ja, det är riktigt fint. 19 grader varmt och soligt. Och så här är det i stort sett varje dag numera :)

Ha en bra kväll och helg.

CiaoCiao

Minus (Y)

Tjenis Benis. Eller nej, jag är inte benis än, men jag kan tala om för er att jag har vart duktig denna veckan iaf. Riktigt duktig för att vara mig!
Jag har vart ute och gått varje dag, denna veckan, efter att jag har slutat jobba. Och då är det + på att jag har varit ute och lekt med barnen under dagen också. Så nu känns det bra faktiskt. Och inte heller nån godis, istället har jag ätit jordgubbar och björnbär. Pulver kör jag med varje morgon till frukost, jag tycker nämligen inte om att äta frukost. Jag blir bara illamående då, då är pulverdrinkarna bra, för dricka kan jag göra. Det är ätandet som gör mig illamående. Och jag äter bara en väldigt liten portion till lunch och varierar om jag äter en liten portion till middagen eller om jag dricker pulverdrink då. Beror på mitt humör och vad det är för mat, hehe.

Jag är nere på -2,5 kilo iaf. Så det är steg i rätt rikning. Nu ska jag bara hålla i det här så kommer detta gå riktigt bra. Då kanske jag till och med går ner 10 kg till sommarn, yay!

Men iaf, nu ska jag kolla på lite serier och sen gå och lägga mig.

CiaoCiao


RSS 2.0